Rosanna Kulju

Only once in your life, I truly believe, you find someone who can completely turn your world around.

rosanna kulju3 Comments
Photo Nikita Tikka / muah Kria Janhonen 

Photo Nikita Tikka / muah Kria Janhonen 

“Only once in your life, I truly believe, you find someone who can completely turn your world around. You tell them things that you’ve never shared with another soul and they absorb everything you say and actually want to hear more. You share hopes for the future, dreams that will never come true, goals that were never achieved and the many disappointments life has thrown at you. When something wonderful happens, you can’t wait to tell them about it, knowing they will share in your excitement. They are not embarrassed to cry with you when you are hurting or laugh with you when you make a fool of yourself. Never do they hurt your feelings or make you feel like you are not good enough, but rather they build you up and show you the things about yourself that make you special and even beautiful. There is never any pressure, jealousy or competition but only a quiet calmness when they are around. You can be yourself and not worry about what they will think of you because they love you for who you are. The things that seem insignificant to most people such as a note, song or walk become invaluable treasures kept safe in your heart to cherish forever. Memories of your childhood come back and are so clear and vivid it’s like being young again. Colours seem brighter and more brilliant. Laughter seems part of daily life where before it was infrequent or didn’t exist at all. A phone call or two during the day helps to get you through a long day’s work and always brings a smile to your face. In their presence, there’s no need for continuous conversation, but you find you’re quite content in just having them nearby. Things that never interested you before become fascinating because you know they are important to this person who is so special to you. You think of this person on every occasion and in everything you do. Simple things bring them to mind like a pale blue sky, gentle wind or even a storm cloud on the horizon. You open your heart knowing that there’s a chance it may be broken one day and in opening your heart, you experience a love and joy that you never dreamed possible. You find that being vulnerable is the only way to allow your heart to feel true pleasure that’s so real it scares you. You find strength in knowing you have a true friend and possibly a soul mate who will remain loyal to the end. Life seems completely different, exciting and worthwhile. Your only hope and security is in knowing that they are a part of your life.”

Auringon fiilistelyä

rosanna kuljuComment

Aurinko paistaa ja hetki sitten vielä satoi räntää. Suomen kevät, ei voi muuta sanoa. Toivottavasti pian olisi jo lämpimämpiä kelejä ja vois heittää toppatakit talvisäilytykseen. Haluan kuitenkin fiilistellä jo valmiiksi aurinkoista loppukevättä ja kesää. Näissä kuvissa mulla päällä www.nkkloset.com vaatteita. Kuvat on ottanut ihana Captured by Anna Julia http://www.capturedbyannajulia.com - käykää kurkkaamassa hänen ottamiaan kuvia. 

Tänään aamulla käytiin Winstonin kanssa lenkillä ja sen jälkeen mulla vielä enemmän vahvistui se tunne, että se on kipeä. Soitin eläinlääkäriin ja sinne mennään huomenna aamulla ja toivon, ettei olisi mitään vakavampaa. Se on vaan nyt ollut niin väsynyt ja jotenkin käyttäytynyt oudosti. 

Eilen tilasin muutaman addun jutun junkyardista ja en malta odottaa, että ne tulisi jo! Vappu menee mulla tietysti töissä, tosin toivon, että jossain vaiheessa ehdin saada ilmapallon :D hihi. Huomenna nähdään Even kanssa pitkästä aikaa ja tekee mieli tehdä jotain kivaa, mietittiin kiipeilyä mutta se ei taida toimia näillä kynsillä ja ei puhettakaan että näistä luovuttaisi.. :D 

Ihanaa keskiviikkoa kaikille <3

Haastan sinut haastamaan itsesi Arctic Challengissa 22.7.2017

rosanna kulju1 Comment

Eilen kirjoittelinkin City Survivors kilpailusta ja nyt haluan kirjoittaa toisesta kilpailusta joka liittyy urheiluun. 

Osallistuin 2015 kesällä ensimmäiseen Arctic Challengeen joka järjestettiin. Arctic Challengea järjestää Levi Wellness Club jonka nykyään omistaa Laura Peippo, semmonen hullu nainen lapista. Osallistuttiin Martinan kanssa kisaan ja oli kyllä kieltämättä aikamoinen kilpailu. 10 km 10 estettä ja sloganilla 'Not me, but we', eli päästiin yhdessä haastamaan itseämme toistemme tsemppaamana. Muistan tuon päivän, miten paljon silloin satoi vettä ja jo ennen lähtöä oli kylmä. Ei siinä, heti lähdössä hypättiin eturinteen lätäkköön ja siitä matka jatkui tunturin päälle. Se meni oikeastaan niin, että joka kerta kun ehdit kuivua, sut kasteltiin uudestaan. Ylös alas rinteitä mentiin, renkaita työntäen ja erilaisia tehtäviä suorittaen. Koko matkan mukana kulki puupölkky joka itsessään jo painoi aika paljon ja rasitti reippaasti yläkroppaa ja tasapainoa siellä epätasaisella maalla. Vihdoin ja viimein maalissa oli niin huikea fiilis! Jäässä oltiin ku mikä, mutta fiilis oli huikea. 

Tykkään mun ilmeestä :D 

Tykkään mun ilmeestä :D 

Tämä kilpailu on tuon ensimmäisen kerran jälkeen järjestetty jo uudestaan yhdesti kesällä ja yhdesti myös talvella. Kumpaankaan en valitettavasti ole päässyt osallistumaan syystä tai toisesta, mutta tänä vuonna pidän kyllä päivän vapaana kalenterissa! 

 

On oikeastaan väärin kutsua Arctic Challengea kilpailuksi, kun se on enemmänkin haaste jossa voit ylittää itsesi ja haastaa itsesi äärirajoille. 

Koska tämä haaste ei ole mikään sellainen minkä voi suorittaa ns ohi mennen niin suosittelen osallistumaan treenipäiviin jos vaan on mahdollista!  Esimerkiksi nyt 7.5 pidetään ILMAISET Arctic Challenge treenit Kivenlahdessa joissa saa vähän esimakua millaista se tulee oikeasti sitten olemaan. Voit myös osallistua treenipäivään, vaikka et olisi osallistumassa itse haasteeseen heinäkuussa. Sieltä voi hakea inspiraatiota ja vinkkejä siihen omaan tekemiseen, sillä pelkästään Laura on valmentajana tiukka, motivoiva ja inspiroiva. Lisää tästä treenipäivästä löydät täältä; https://www.facebook.com/events/710384962477396/

Tämä ei tosiaan ole mikään maksettu mainos, vaan suosittelen kaikille osallistumista kokemuksena. Se fiilis kun oot aivan loppu ja oot voittanut itsesi on vaan niin törkeen magee tunne.  Lappi on tosi kaunis kesällä ja jokaiselle varmasti jää jotain arvokasta käteen tämmösestä reissusta. Tuonne Leville pääsee helpoiten varmaankin junalla tai lentämällä, mutta hyvässä seurassahan se taittuu myös autolla. Mikäli innostuit ja haluat osallistua haasteeseen Levillä 22.7 niin löydät siitä enemmän infoa täältä; www.arcticchallenge.fi ja huhtikuun loppuun asti saa -10% osallistumismaksusta. 

 

Ihanaa sunnuntaita kaikille! <3 

 

City Survivors

rosanna kuljuComment

Hei kukkuu pöö! Mun lauantai lähti kyllä kunnolla käyntiin kun osallistuttiin Mailiksen kanssa City Survivors kilpailuun. Kilpailua järjestää ihanat Monna ja Tuukka ja se tietty eniten houkutteli mut mukaan kilpailuun ja pakko sanoa, että todella hyvin järjestetty kisa! Oli niin kivaa! Olin liekeissä, kun juoksu kulki niin helposti. Reipas 10km ja ei kertaakaan tuntunut raskaalle jonka lisäksi spurttasin aina kun oli mahdollisuus. Ainoat hetket kun pystähdyttiin oli tietysti näiden rastien kohdalla. Oli muutama yllättävän vaikea rasti, esimerkiksi tämä oli mun mielestä todella hankala; 

Tehtävänne on selvittää kenen maalaamat 4 kalevala-aiheista kattofreskoa löytyvät kansallismuseon aulan katosta ja mitä kalevalan tapahtumia ne esittävät? 

No siinä sitten Mailiksen kanssa mietiskeltiin, että ehkä se on vaan otettava Google käyttöön heti suosiolla! :D Kilpailu alkoi Töölöstä ja käytiin sörnäisessä jonka jälkeen takaisin töölöön. Oli niin hauskaa! Kisan jälkeen tuuletettiin ja syötiin kalakeitot ennen kotiinpaluuta. Nyt oon prepannut ruoat valmiiksi iltaa ja huomista varten ja kohta ajattelin ottaa päiväunet. Paino muuten 59,6! Oon siihen tosi tyytyväinen, en oo ollut alle 60kg pitkään aikaan. Hyvä fiilis sen suhteen ja siitä saankin kiittää Timo Elorantaa siitä, että hän on hyvä ja sympaattinen valmentaja.  

Maailman paras tiimi; Crazy Dog Ladies team <3 

Maailman paras tiimi; Crazy Dog Ladies team <3 

Ihanat herra ja rouva johtaja <3 

Ihanat herra ja rouva johtaja <3 

Eniten fiiliksissä oon tietty mitalista! 

Eniten fiiliksissä oon tietty mitalista! 

Tässä vielä meitsin snäppistory kaveriksi teille jotka ette ole snäpissä :D 

 

Rakkautta ja ihanaa viikonloppua. Muistakaa, että jokainen päivä voi valita millaista se oma elämä on. 

All of me

rosanna kuljuComment

Kaikki kuvat ottanut uskomattoman lahjakas Nikita Tikka http://www.nikitatikka.com ja meikit on Kria Janhosen käsialaa. Joka kerta olen yhtä tyytyväinen Krian tekemiin meikkeihin. Hiukset on tehnyt Jesse Rasinmäki ja pidennykset tulee tosiaan Rapunzelilta. Tällä hetkellä tässä hullunmyllyssä annan kuvien puhua puolestani. 

My head's under water
But I'm breathing fine
You're crazy and I'm out of my mind

'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you