RK-Promotions

KUKA MINÄ OLEN?

Jos itse kuvailisin itseäni neljällä sanalla sanoisin; temperamenttinen, positiivinen, ahkera ja huolehtivainen. Kesällä täytin 26 vuotta ja oon asunut Helsingissä vähän yli neljä vuotta. Oon syntynyt pohjois-ruotsissa ja äidinkieleni on tosiaan ruotsi, toisena kielenä suomi ja englanti sujuu vaivattomasti. Koko nuoren elämäni oon harrastanut kilpatanssia ihan maajoukkuetasolla jonka lisäksi oon rakastanut aina eläimiä, erityisesti hevosia. Minut on siunattu ihanalla perheellä, johon kuuluu minun lisäksi äiti ja isi, kolme nuorempaa veljeä, pikkuprinsessa ja kaksi koiraa. Pyrin käydä kotona niin usein, kuin mahdollista vaikka sinne onkin vajaa 1000km. 

Helsingissä asustelen poikaystävän ja pilkkukaveri Winstonin kanssa Ullanlinnassa. Teen vähän kaikenlaisia töitä, vakituinen työ on kuitenkin Miss Helsinki kilpailun järjestäminen. Ostin kilpailun 2018 alkuvuodesta ja syksyllä tulossa ensimmäinen oma kiertueeni. Teen myös Youtubea josta minut löytää omalla nimelläni ja teen paljon edustustöitä esimerkiksi messuilla. Minulta voi tilata ammattitaitoisia promoottoreita sekä hosteja tapahtumiin. Katso yhteystiedot osio. 

Mun arki on täynnä töitä, ystäviä ja treeniä. Oon viimeisen vuoden treenannut Timo Elorannan tiimissä ja olen todella tyytyväinen kehitykseen. Treenaaminen on mun henkireikä ja se asia joka saa mut jaksamaan arkea, kuka tietää mitä kaikkea sillä tekee vielä tulevaisuudessa.

Tärkeintä elämässä on rakkaus, irtokarkit ja hetket auringossa hyvän kirjaa lukien. 

Tällä hetkellä mun tavoite on olla onnellinen joka päivä ja nauttia elämästä samalla kun menen kovalla motivaatiolla kohti unelmia. 

 

Kuva  NIKITA TIKKA  http://www.nikitatikka.com