Rosanna Kulju

ABOUT ME

Mitäs kertoisin? Synnyin 1991 Haaparannassa pohjois-ruotsissa. Minut on siunattu ihanalla perheellä, kannustavilla vanhemmilla ja neljällä nuoremmalla sisaruksella. Äidinkieleni on ruotsi, olen kuitenkin oppinut suomea jo ihan pienenä ja vielä enemmän kun muutin kotoa 15-vuotiaana ja aloitin Svenska Privatskolan lukion Oulussa. Silloin harrastin kilpatanssia ja tein kovasti töitä opiskeluiden ohella jotta pystyin kustantamaan harrastustani. 2010 kirjoitin ylioppilaaksi ja lähdin kesäksi Espanjaan parhaan kaverini kanssa. Tämän reissun jälkeen menin Leville töihin ja olin siellä kaksi pitkää kautta töissä. Siellä aloitin ravintola-alan työt ja tajusin nopeasti että ne on ihan mun heiniä. 2012 keväällä muutin silloisen poikaystävän kanssa Helsinkiin. Silloin työskentelin a la carte tarjoilijana eri ravintoloissa Helsingin keskustassa ja kesällä aloitin työt Namussa. Namussa olen ollut siitä hetkestä saakka enemmän tai vähemmän ja olin myös mukana avaamassa uutta VIP-puolta Showroomia Jannican ja Eevan kanssa. Showroomissa viihdyinkin pitkään ja olin pian VIP Manager.   Tällä hetkellä olen Head Hostess Skohanissa ja nautin työstäni jossa saan olla mukana järjestämässä ja organisoimassa juhlia/ tilaisuuksia.

2014 keväällä elämäni muuttui ja muutin omaan asuntoon Punavuoreen. Aloin miettimään, mitä haluan elämältäni? Hain mukaan Miss Helsinki 2015 kilpailuun ilman mitään kokemusta. Pääsin semifinaalista jatkoon ja siitä alkoi tie kohti finaalia. 9.1.2015 minut kruunattiin Miss Helsingiksi ja elämäni muuttui. 2015 oli vuosi jolloin kasvoin todella paljon ihmisenä, opin ymmärtämään mitä tarkoittaa olla esillä mediassa ja kuinka paljon töitä oikeasti joutuu tekemään unelmiensa eteen. Olen aina ollut todella reipas koulussa ja töitä olen tottunut tekemään ihan teinistä saakka. 2015 tein paljon edustuksia, kuvauksia ja haastatteluita. Olin myös mukana kilpailemassa Martina ja Hengenpelastajien toisella kaudella jossa pääsin toiseksi viimeiseen jaksoon saakka. Minut houkuteltiin myös mukaan Hottiksiin joka kuvattiin kesällä 2015. Ohjelma joka jakoi todella paljon mielipiteitä ja mietin jälkeenpäin oliko fiksu idea vai ei lähteä kyseiseen ohjelmaan mukaan. Kaikesta kuitenkin saa kokemusta ja tutustuu uusiin ihmisiin joten en kyllä kadu mitään. Tietysti olen tehnyt valintoja elämässäni jotka ei välttämättä aina ole ollut ne ihan fiksuimmat. Uskon että kaikki tekee niitä ja se on ihan inhimillistä. 

Treenit ja hyvinvointi on iso osa elämääni. Pidän urheilusta monessa eri muodossa, esim salitreeni ja tanssi on lemppareitani. Lenkkeilen päivittäin koirani kanssa ja kuntosalilla käyn 3-5 kertaa viikkoon, ihan riippuen viikon töistä. Tärkeäintä elämässä on kuitenkin rakkaus, rakkaus voittaa aina ja mottoni onkin Life life, Love life. Seuraa minua snapchatissä ja instagramissa nimikkeellä; rosannakulju

Kuva NIKITA TIKKA http://www.nikitatikka.com
Kuva CAPTUREDBYANNAJULIA http://www.capturedbyannajulia.com Vaatteet www.Yvette.fi 

Kuva CAPTUREDBYANNAJULIA http://www.capturedbyannajulia.com Vaatteet www.Yvette.fi