RK-Promotions

Back to basics

rosanna kuljuComment
FullSizeRender.jpg

Tässä pikkuhiljaa palautunut kuumeesta ja yskästä. Ollut aivan järkyttävän paljon töitä, tosin paljon kivojakin juttuja! Olin kaks vikaa viikonloppua venemessuilla ja ekana viikonloppuna kävin myös kokeilemassa supjumppaa Erimoverin pisteellä lounastauolla. Oli ihan superhauskaa ja meen kyllä kesällä kokeilemaan jumppaa ulos, oli yllättävän raskasta touhua. :D 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Oon yrittänyt päästä takaisin arkeen ja ei se ihan mitään ruusuilla tanssimista ole ollut. Ensin kolmen viikon loma jolla kyllä treenailin, mutta en tietenkään samalla draivilla kun täällä kotona ja vielä se että tulin heti reissun jälkeen kipeeksi. Tänään on ensimmäinen vähän kovempi treeni takana ja ei sattunut enään ollenkaan keuhkoihin onneksi. Nyt kiikarissa on kesäkunto ja kovin sellainen ikinä. Haluan katsoa kuinka pitkälle voin päästä ja millaiseen kuntoon voin saada kropan olemalla vaan motivoitunut.

Oon alkanut hetki sitten katsomaan Pretty Little Liars sarjaa sen jälkeen, että katsoin kaikki Gilmore Girlsin jaksot. Aerobisen aikana on kiva kyttää jotain sarjaa niin aikakin menee nopeemmin. Tämä Pretty Little Liars on kuitenkin jotenkin tosi ahdistava, mutta samaan aikaan tosi koukuttava. Tuleeko mieleen mitään muuta sarjaa joka olisi samantyyppinen kun Gilmore Girls, Gossip Girl tai Greyn anatomia?! Vinkatkaa mulle!

Nyt on aika mennä nukkumaan, huomenna aamulla aikainen herätys Rush trampoliinipuistoon Barebellsin tyttöjen kanssa! Jee! Oon innoissani, en oo vielä kertaakaan käynyt Rushissa!

Öitä <3

Kuvat: Antti Peltola  

Hope <3

rosanna kuljuComment

Eilen oltiin missien kanssa Hope Ryn pisteellä Itiksessä ❤️ Kyseessä on joululahjakeräys, jokaisessa kortissa lukee jonkun vähävaraisen perheen lapsen joululahjatoive. Sieltä voit napata sinulle sopivan lahjan, toiveita on laidasta laitaan. Käyt ostamassa lahjan ja tuot sen kortin kera pisteelle ja näin lahjat lähtee sitten kyseiselle lapselle.

 

Kiitos kaikille jotka kävivät lahjoittamassa lahjoja. Erityisesti nostan hattua kolmelle nuorelle sisarrukselle jotka poimi 8 lahjatoivetta ja toteutti ne. Olivat päättäneet ettei osta toisilleen mitään vaan tämä lahjoittaminen on heidän joululahja toisilleen. Erittäin hienoa ja liikutuin tästä päivästä jotenkin niin syvästi.

Kaikki lapset ansaitsee joulun. Rauhallisen joulun perheen kanssa.  

Jokainen voi pienellä eleellä auttaa muita ja saada siitä hyvän mielen. Jos joululahjat perheelle on hankkimatta ja et keksi sopivaa lahjaa (tai sun perheellä on jo kaikkea) niin käy nappaamassa lahjatoive ja ota siitä valmiista lahjasta ja toivekortista kuva. Siinä on täydellinen lahja.

 

HOPE Ryn piste joka päivä kauppakeskuksen aukioloaikojen mukaisesti 17.12 saakka. Rakkautta.

 

 

IMG_5221.JPG