RK-Promotions

Ensimmäinen.

rosanna kuljuComment

Tervetuloa uuteen blogiini. Sillä äidinkieleni ei ole suomi, en välttämättä osaa kirjoittaa kaikkea kieliopillisesti oikein tai muutenkaan. Koittakaa kestää. 

 

Tänään musta tuli aikuinen. Aloin oikeasti säästämään. Saas nähdä kauan jaksan :D 

Tänään sain myös sovittua yhden ihanan keikan. Kahden viikon keissin suomen parhaissa paikoissa.. More about that later. On paljon sellasia juttuja mitä haluaisin jo kertoa mut en voi. Kesäksi varsinkin. 2015 on niin mun vuosi. 

En tiedä paljon tulen tänne kirjoittelemaan mutta yritän päivittää mahdollisimman useasti. 

Mitäs muuten? Voitosta on vähän yli viikko ja olen todella onnellinen kaikesta huolimatta. Olen saanut niin paljon kommentteja ja viestejä ihanilta ihmisiltä. Kiitos teille kaikille! Olen niin otettu. Paljon on uusia hommia suunnitelmissa ja sellasia juttuja joista oikeasti tykkään. Ihana vuosi tulossa. Treenaan edelleen kovaa, vaikka otankin vähän taukoa tässä ja syön vähän suklaata ton kolmen kuukauden kovan treenin ja dieetin jälkeen.  Ja nukun tosi paljon. Ja halailen. Parasta. 

Kauniit Viivi ja Cheyenne. Kuva Hans Lehtinen. 

Kauniit Viivi ja Cheyenne. Kuva Hans Lehtinen. 

Telkkarista tulee Ruotsin miljonääriäidit joten nyt on pakko jatkaa. 

Suukkoja,

Rosanna