RK-Promotions

Miniloma Tallinnassa

rosanna kulju1 Comment

Oon just palannut kotiin minilomalta Tallinnasta. Oltiin ystäväni Bedan kanssa pitkään suunniteltu yhteistä minilomaa shoppailun merkeissä ja koska mun elämä on ollut yhtä hullun myllyä jo pidemmän aikaan en ole kerennyt missään vaiheessa. Nyt tehtiin aikaa ja meillä oli niin ihanat kaksi päivää. Kiitos ihana Beda shoppailuseurasta, nauruista ja kaikesta. Olet aito ystävä. 

Kaikki tilit on tyhjennetty, lähti vähän lapasesta toi shoppailu.. Mut enpäs olekkaan pitkään pitkään aikaan käynyt edes ostoksilla oikein kunnolla. :D

Syötiin myös hyvää ruokaa ja juotiin hyviä viinejä. Oon syönyt ja juonut nyt mutta huomisesta lähtien alkaa taas tarkka ruokavalio ja kova treeni. Mun oli pakko antaa pään levätä stressiltä ja kropan dieetiltä vaikka olenkin treenannut. Muutama päivä mässäilyä ja sit jatkuu terveellinen elämä taas. Uudet tavoitteet asetetaan maanantaina Personal Trainer Jari Sorsan kanssa. Jartsa on paras. 

Moni on muuten kysynyt miten pääsin niin nopeasti niin hyvään kuntoon ja mitä söin. Ottakaa yhteyttä Jariin ja onnistutte tekemään tismalleen saman minkä mä tein. www.ptjarisorsa.fi 

Aivan upeat bikinit tulee of course Biancaneveltä. 

Aivan upeat bikinit tulee of course Biancaneveltä. 

 

Uiuiui oon niin onnellinen ku sain kotiin uuden tuoksun ja ihonhoitoa. Kiitos ihana Kristi ja Prémiere. Nämä oli juuri mitä tarvitsin.

 

Tänään olin YLE Fem kanavalla Efter Nio ohjelmassa. Teemana oli itsevarmuus ja itsetunto ja minun kanssani keskustelemassa oli ohjelman juontajat Sonja Kailassaari ja Mårten Svartström. Heidän lisäksi keskustelussa oli myös Anna Perho. Jännitti kyllä vähän hypätä samaan keskusteluun noin vahvasta aiheesta noin vahvan naisen kanssa, mutta mutta hyvin se meni ja oli kivaa. 'Om man är stor så måste man vara snäll' aivan mahtavasti sanottu. 

Tästä pääsette katsomaan jaksoa; http://areena.yle.fi/tv/2415829 Obs mina svenska läsare, intervjun är på svenska. 

Anna Perho och jag på YLE fem - Efter Nio

Anna Perho och jag på YLE fem - Efter Nio

 

Hyvää yötä, pakko saada unta kun edessä on todella pitkä viikonloppu. 

Huomenna jumpataan Espoossa Selättimen koko porukan kanssa 13-19 ja ennen sitä olisi pari haastattelua ja yöksi töihin. Joten hommaa riittää. Ei haittaa, olen onnellinen. <3

 

Suukkoja,

Rosanna