RK-Promotions

Live life, love life

rosanna kulju11 Comments

Ihanaa tiistai-iltaa kaikille. Tänään on ollut taas niin antoisa päivä, just tulin uimasta ja olen ihan loppu. Aamulla oli Cosmon haastattelu ja päivällä kuvailtiin vähän Helin kanssa kaupungilla. Päätin kuitenkin jo eilen että kirjoittelen tänään vähän mun mielipiteistä ja asioista joita olen miettinyt tämän koko missihomman suhteen..

-Eikö kohu ja rumat sanat satuta ja suututa sinua?

Hm. Miten mä vastaisin tähän ilman että kukaan ottaa itteensä liikaa tai ymmärtää mut väärin. Ihmiset teki mun voiton jälkeisestä kohusta jotenkin todella ison asian ja monet mun läheiset ja tuntemattomat on ottanut tämän asian jotenkin raskaammin ku mä itse. Tottakai mua harmittaa ja tavallaan satuttaa että ihmiset haukkuivat mua rumaksi ja transuksi ja mitä lie. MUTTA, tärkein tässä on se etten ota itteeni. Enkä puolusta itteeni. Enkä hyökkää takaisin millään tavalla. Koen että voitin syystä, olin tehnyt todella paljon töitä ja treeniä jne sen eteen että voittaisin tittelin. Eli painnotan vielä, tämä ei ole hyökkäys eikä puolustautuminen.

Kaikki ne ihmiset jotka mua haukkui (tai muita ihmisiä somessa) saa ihan rauhassa haukkua ja kertoa rumasti omia mielipiteitään. Ilmeisesti se antaa heille tyydytystä tai jotain hyvää fiilistä heidän omaan elämäänsä. Ja ei näitä ihmisiä kiinnosta mitä mulla on sanottavaa joten turha mun on mitään avautua heille. Siellä kuitenkin huutelee minkä jaksaa. Kauneus on katsojan silmissä ja rumuus haukkujan sielussa. Tässäkin asiassa oon sitä mieltä että saa olla mielipiteitä ja tiedän etten voi tyydyttää kaikkia, en voi olla kaikkien suosikki, en ole kaikkien kauneusihanne enkä myöskään ehkä millään tavalla viehättävä jonkun silmissä. Kaikesta tästä huolimatta olen omissa silmissäni omalla tavallani kaunis, positiivinen ja räikeä persoona. Mun oma minä-kuva on kunnossa ja se on kaikki mikä tarkoittaa jotain. Se, mitä näen peilistä ja kuinka tyytyväinen olen siihen ihmiseen joka tuijottaa takaisin.

Oon viimeisen vuoden aikana kasvanut niin paljon, oppinut asioita itsestäni ja oikeasti oppinut hyväksymään huonoja puolia itsessäni. 2014 oli helvettiä suoraan sanottuna. Mä menetin kaikkeni ihan hetkessä; mun kihlatun, hänen vanhemmat jotka oli mulle plussaperhettä ja meidän yhteisen asunnon jne. Tämä henkilö oli mulle kaikki kaikessa niin monta vuotta ja rakastan häntä edelleen ja välitän koska hän on ainutlaatuinen ja tässä maailmassa ei ole kun yksi J. 2014 oon mokaillut enemmän tai vähemmän, oon etsinyt mulle sopivaa hommaa, oon etsinyt mulle sopivaa suunta. Onneksi löysin sen paikasta josta en olisi osannut etsiä; Miss Helsinki kilpailusta. 

Tiesin lähtiessäni skabaan että varmasti on niitä jotka haukkuu ja on sitä mieltä etten ole tarpeeksi sitä tai tätä ja tuota. Ihan sama, omalla itselläni oon vetänyt kilpailun läpi ja se merkkaa mulle jotain. Olin valmistautunut näihin kaikkiin kun otin finaalipaikan vastaan. Silloin tein valinnan. Ensimmäiset kuvaukset oli kiertueella, ensimmäinen näytös semifinaalissa. Oon kehittynyt matkan varrella ja olen kyllä nauttinut jokaisesta hetkestä näitten tyttöjen kanssa. Kisassa oli 10 kaunista finalistia. Mielestäni kaikki todella erilaisia persoonia ja eri tavalla kauniita tai kiehtovia. Kiertueen aikana ja sen ulkopuolella olen tutustunut ihaniin tyttöihin, ollaan jaettu kaikki hyvä ja myös kaikki paska. Yhdessä oli helpompi ottaa kritiikkiä vastaan. Yksin se on vaikeampaa. Trust me, se vaatii rohkeutta ja tietynlaista vahvuutta. 

Janna-Juulia, Taru, Cheyenne, Oona ja Eveliina. Te ootte KULTAA tytöt, nöyrä kiitos kaikesta tsempistä kisan aikana ja kisan jälkeen. Nimenomaan tämä kisan jälkeinen tsemppi on ollut mulle todella arvokasta. Minulle ystävä on sellainen joka tukee toista ja auttaa toista kun toinen tarvitsee auttavaa kättä. Te olette kaikki tehneet sen minulle jollain tavalla. Toivon että olen pystynyt jollain tavalla luomaan samaa fiilistä teille. <3 Suurin kiitos kuitenkin Eve sulle, sä olet aivan mielettömän kaunis inside and out ja sun kanssa mulla on aina hyvä ja lämmin olla. Sulla on sydän paikallaan. Plus että aina saa nauraa vatsa kipeenä sun jutuilles. :D

Tähän väliin myös vielä kiitos Saijalle. Kaikesta. Sain niin paljon ihanaa energiaa sinusta ja sun vierailusta. Rakastan.

Oon saanu tän voiton ja kohun kautta niin paljon hyviä ja ihania asioita. Haastatteluita lehtiin ja radioon jne. Satoja viestejä ihmisiltä jotka haluaa onnitella ja tukea mua. Pointti oli siis se että se positiivinen puoli näissä asioissa on niin paljon suurempi kun se negatiivinen. Tämä on mun elämä ja meinaan nöyränä yrittää tehdä tästä vuodesta mahtavimman ikinä. 

Toivon sydämeni pohjasta että pystyin tällä postauksella saada ihmisiä ymmärtämään että mä olen myös ihminen vaikka leikinkin missileikkejä nykyään ja vaikka olenkin itse hakeutunut valokeilaan jossa todellakin viihdyn. Olen silti ihminen, aivan niinkuin sinäkin. Uskon että tämäkin oli kokemus joka kasvatti ja vahvisti minua ihmisenä joten kiitokset siitä. Jälleen hieman vahvempi ja kokeneempi. 

 

With Love,

Miss Helsinki 2015 Rosanna