RK-Promotions

Long time no see

rosanna kulju3 Comments

Well hello. Täällä Turkissa istuskelen aurinkotuolissa, ainoa mikä puuttuu on se itse aurinko.. Tultiin tänne äitin, broidin ja systerin kanssa perjantaina aamulla aikaisin. Voisin sanoa että menee jo pikkuhiljaa hermo tähän sateeseen ja pilviin. Ei muuten mitään hätää mut oisin tarvinnut vähän aurinkoa piristämään nyt.. :D

Pari mennyttä kuukautta on ollut mulle jotenkin tosi raskaita. Oon ottanut liikaa töitä itselleni ja siinä samassa ollut jo vissiin kuukauden kipeenä. Se kyllä jotenkin latistaa fiilistä niin pahasti et ei mitään järkeä. Ei pääse treenaan, paino nousee ja paineet kasvaa. Mä en yhtään jaksa kuunnella/lukea blogeja joissa puhutaan siitä ettei ulkonäkö olisi miteenkään tärkeä asia. Paskanmarjat! Tottakai ulkonäkö on kaikille tärkeä asia ja vielä enemmän ihmisille jotka tekee töitä kauneuden parissa. En sano että ulkonäkö on kaikki, sanon vaan et oikein naurattaa kun missit/mallit jne selittää ettei ulkonäöllä oo väliä. Hei haloo se on sun duuni ja se on se millä säkin oot päässyt sinne missä olet. Ei helvetti kuinka tekopyhää. 

Mä arvostan sitä että ihminen on AITO. Oikeasti AIDOSTI oma itsensä. Vaikka se ei aina oo se kaikista helpoin tie kulkea. Mitä enemmän annat itsestäsi ja annat mielipiteiden kuulua, sitä enemmän saat myös paskaa niskaan. Oon huomannut että esimerkiksi minun kohdalla on kaksi ryhmää; ne jotka diggaa musta ja ne jotka ei. Ei ole mitään sellaista 'harmaata' aluetta. Ei varmaan, koska itsekin olen kovin mustavalkoinen. Pelastajissa oon laukonu ihan suoraan mielipiteitäni ihmisistä ja asioista. Se että kaikki osaa puhua paskaa mut kukaan ei osaa sanoa mitään suoraan on ihan tosi asia. Se ei mun mielestä tee musta kiusaajaa niinkun jotkut on väittänyt. Ne on itse juuri niitä ihmisiä joilla ei ole pokkaa sanoa mitään ääneen koska 'mitä jos mä sanon näin, mitäköhän muut on mieltä'.... Well. Rehellisyys vie pisimmälle ja se on fakta. Jos jotain ihmistä ei kiinnosta olla mun kanssa tekemisissä koska olen suora ja oma itseni niin en tarvii sitä ihmistä mun elämään. 

Ja hottiksista vielä. Mun paskalla huumorintajulla se on kyllä ohjelmien ohjelma :D:D ihan törkeen hauskaa seurata esim Juhan juttuja, Juha on ehdottomasti mun lemppari! Mitä mun deitteihin tulee, siellä on yks tyyppi joka on mielenkiintoinen, muut ei yhtään mun tyylisiä. Mutta olihan meillä hauskaa, ei saa ottaa kaikkee niin tosissaan. Tiistaina treffit sen mielenkiintoisen tyypin kanssa ;) 

Miehet muuten? The feeling when you don't know what the fuck you are feeling. HAHA. Ehkä on jotain mielenkiintoista, ehkä ei. Ei ainakaan mitään sellaista mitä haluaisin jakaa julkisesti. Naurattiin taas eilen mutsin kanssa ku mä muka näin komeita miehiä joka paikassa hahah. 

Muutaman kuukauden olen vielä hallitseva Miss Helsinki 2015. Mitäs sitten? Kevät on ihan auki. Suunnitteella vähän pidempi ulkomaanmatka.. Mutta saa nyt nähdä mitä mä meinaan. Finalistit on upeita tyttöjä, multa on kysytty onko mulla joku suosikki. Mielipide vaihtuu kokoajan, mitä enemmän tyttöjä koetellaan ja pistetään koville, sitä enemmän huomaan mitkä luonteet kiehtoo mua. Mä rakastan ihmisiä jotka on sanavalmiita ja hauskoja ja semmosia likkoja meillä kyllä on tuolla joukossa. 

2015. Mikä upea vuosi. Uusia kokemuksia, mahtavia yhteistyökuvioita ja ihania reissuja. Reissuja ja kokoemuksia ihmisten kanssa. En tule koskaan unohtamaan kuvausreissua Thaimaassa.. Rita on jäänyt mulle ikuisesti mieleen positiivisenä ja kiehtovana ihmisenä. Se nainen on rautaa ja mä arvostan Ritaa todella paljon. Siitä naisesta kuullaan vielä paljon. Kaikki rakkaus. 

Eveliina. Sä olet mulle kun aurinko mun elämässä. Vaikka kuinka välillä tuulee molempien elämässä, ei oo mitään jota ei pystyis korvaan sun naurulla ja suklaalevyllä. Kiitän jumalaa jokainen päivä siitä että tavattiin viime vuonna kiertueella. 

Mitä loppuvuoteen kuuluu? Kova kuntokuuri Jari Sorsan valmennuksessa, nyt pakko saada nämä kilot pois ja päästä terveeksi. Siihen Jari on mulle se ainoa oikea ihminen, maailman sympaattisin ihminen suurella sydämellä ja ammattitaidolla. Leville ois kova hinku!! Eka ruska moneen vuoteen ku en oo ollu Levillä lomalla ja saa nähdä pääsenkö tänä vuonna edes Maailmancupiin. Joulukuussa olisi Miss tourism World jonne minulla on hallitsevana kutsu. En vieläkään tiedä haluanko mennä vai en. En tiedä onko se mua lähteä ulkomaille hienot mekot päällä moikkaileen lapsia joilla ei ole mitään. Jotenkin en tiedä millaisia fiiliksiä mulla on sen suhteen. Nostan hattua esimerkiksi Lotta Hintsalle joka on Ugandassa tällä hetkellä. Hieno nainen. 

Fiilistelen Cheekin albumia, nyt on jäätävää kamaa! Mä rakastan vaikka tosi vähän  normaalisti kuuntelen suomalaista musiikkia. Todella aitoa ja avointa musiikkia. 

Duunit? Showroomissa jatkan edelleen ilman mun sielunsiskoa Jannicaa. Jannica lähti uusiin haasteisiin ja olen niin onnellinen hänen puolestaan vaikka jokainen päivä ikävöin mun kumppania! Ihailen Jannicaa, kahden lapsen äitiä jolla on kaikki se mitä joskus haluan itselleni; ihana mies, lämmin koti ja hieno asenne asioihin. Tosi iso tuki ja turva myös tälle tytölle. Ystävät on kultaa. 

Eskarissa olen nyt ollut jo 6viikkoa. Sairasta kuinka nopeasti aika menee. Siellä meillä on 34lasta kahdessa ryhmässä. Oon saanut kyllä nähdä todella läheltä kaikenlaista. Oon niin onnellinen jokaisesta hetkestä jonka saan näiden lasten kanssa viettää. MIKÄÄN, ei MIKÄÄN oo yhtä hienoa kun lohduttaa itkevää räkäistä 6vuotiasta. Ne kaikista villeimmät pojat on mun poikia. Vaikka syö multaa välillä ja riitelee ja reihuu, ne on maailman parhaimpia. Eskari on ollut paljon rankempaa ku mitä koskaan osasin odottaa. Kun tuun töistä kotiin oon niin loppu et tekee mieli pistää pää tyynyyn heti. Töitä 7 päivää viikossa ja kaikki muu päälle on ihan tarpeeksi mulle. Onneksi saiin tämän loman tähän väliin. Tuli todella tarpeeseen.

 

Mun elämää voit seurata todella läheltä snapchatistä rosannakulju ja instagramista samalla nimellä.

Rauhaa ja rakkautta,

Rosanna