RK-Promotions

Maailman laiskin kirjoittamaan

rosanna kulju3 Comments

Mitäs kuuluu maailman laiskimmalle kirjoittalle :D haha. Pakko sanoa tekosyyksi ettei oikeasti ole ollut aikaa, ollut niin paljon kaikkea. Duunista duuniin 7 päivää viikossa, tapaamisesta toiseen treenejen välissä.. Noooo, ei saa valittaa, on mahtavaa että on töitä! Nyt oon ollut tässä pari päivää kipeenä ja ai että on vaikeaa tämmöselle adhd ihmisille jolla pitäis kokoajan olla jotain tekemistä. Oon onneksi saanut vähän levättyä ja tänään meen yöksi töihin oli sitten mikä vaan.

Koko viikonloppu menee töissä vuorokauden ympäri, ei haittaa koska maanantaina on uuden poikkiksen syndet ja en malta odottaa! Mä rakastan synttäreitä (lähinnä omiani haha) ja joulua! On niin kivaa antaa lahjoja ja tehdä ylläreitä. Jouluksi meen perinteisesti äitille ja isälle pohjoiseen ja tänä vuonna meinaan uskaltaa tuoda uuden poikaystävän näytille. Jännää. No ei vaiskaan, mun mutsi on jo valmiiksi rakastunut häneen :D hihi. Jouluna ainoastaan iisii ja hengailua perheen kanssa, tänä vuonna myös syön ihan kaikkea mitä on tarjolla! Viime vuonna olin kisadieetillä finaalia varten joten oli aika tylsä jouluruoka :D haha. 

Mitäs muuta.  Ens viikolla kirjoitan postauksen vuodestani Miss Helsinkinä. Kauniista asioista ja myös niistä asioista jotka ei ehkä ole ollutkaan niin mukavia mitä ois halunnut/odottanut. 8.1 lähestyy ja silloin valitaan Apollossa uusi Miss Helsinki! Kirjoittelen myös tänne siihen postaukseen millaisen seuraajan haluaisin ja miksi. Onko teillä jo suosikkeja? 

Oon niin kiitollinen kaikesta mitä mun elämässä tapahtuu juuri nyt! Onnellinen ja onnekas ihmisestä joka kohtelee mua kun prinsessaa ja kestää myös mun huonoja hetkiä. Ihminen kenen edessä saan olla erittäin herkkä ja ihan aidosti oma itseni. Ihminen, kenestä ja kenen kanssa voin olla todella ylpeä. <3

 

 

Hiukset Jesse Rasinmäki / Salon Noir ja meikki Kria Janhonen&nbsp;     Peace and love,&nbsp;  R

Hiukset Jesse Rasinmäki / Salon Noir ja meikki Kria Janhonen 

 

Peace and love, 

R