RK-Promotions

Valentines Day

rosanna kuljuComment

Ystävänpäivä. 

Kuten osa jo varmaan on huomannut mun instagramista niin en ole mikään ystäväpäivän suurin fani. En jaksa ällösöpöilyä, ruusuja ja suklaata. Mulle riittää pullo viiniä, mies ja sänky. Haha. Tänään oon pötköttänyt mun hotellihuoneessa täällä Kotkassa ja lukenu kirjoja. Ottanut ihan iisiä. 

Eilen päättyi Selättimen kauppakeskuskiertue jota ollaan tehny viimeiset 5viikkoa Martinan, Jarin ja koko selätintiimin kanssa. Lavalla on jumpattu 10 eri kauppakeskuksessa. On ollut kyllä lystiä! Eilen suoraan viimeisen keikan jälkeen lähdin kohti uusia haasteita. Jo kuukausi sitten sain tarjouksen lähteä juontamaan Afterski ja Rinnerieha tapahtumia Suomen hiihtokeskuksiin. Yritys jolle on töissä on www.Viihdehuiput.com ja koko kiertue on sponsored by Audi. Eilen oltiin Kotkan Amarillossa vetämässä skabaa ja viihdyttämässä jengiä. Oli niin hauskaa! Olin liekeis. Tänään Haminan Seurahuone ja huomenna lähdetään kohti Yllästä ja Leviä. Lappi, here I come <3 

 

Kaikkea mahdollista on ehtinyt tapahtua nyt yli viikon aikana kun en ole ehtinyt päivittämään blogia.. Hulluna treenailen Pt Jari Sorsan kanssa, uin ja yritän ehtiä tekemään töitäkin kaiken muun ohella. Lievästi sanottuna vähän stressiä pukkaa, mut onneksi tämä kaikki on niin kivaa että jaksaa. Ja kiitos luoja, että mulla on ihmisiä mun ympärillä jotka välittää ja jaksaa kuunnella mua ja joille saan purkaa.. Nimimerkillä soitin Jarille tiistaina kun oli vaan liikaa kaikkea. Ihana Jari, paras tsemppari ikinä. Kiitos kaikesta Jari ja FitDiamonds.  

Ollaan kuvailtu Helin Roosmäen kanssa tällä viikolla alusvaatekuvia jotka laitan tälle esille heti kun saan luvan.. :) Pari viikkoa sitten kuvailtiin Lars Johnsonin kanssa hieman erikoisempaa settiä, meikkaajana toimi ihana Emma Räsänen; 

 

 

 

Rakastan tätä pyjamaa ja tätä naamiota. Naamio on siis Vestige Verdantin, ihan huippu täysin orgaaninen ja yleellinen naamio jota saa täältä http://premiereboutique.com/fi/ menkääs kaikki shoppailemaan kauneustuotteita huippuhinnoin!

 

Suukkoja,

Rosanna