RK-Promotions

15.2.2015

rosanna kuljuComment

Istun hotellin respassa täällä Ylläksellä. Tulin just uimasta ja salilta ja mietin tuossa kävelymatkalla että MIKSI olen muuttanut pois lapista. Minun koti, täällä jossa voin hengittää ja jossa sielu lepää. Aina kun tulen tänne kaikki paineet häviää ja on vaan hyvä olo. Tottakai Helsinkiin muutossa oli kaikkea hyvää ja mahtavia asioita on tapahtunut muuton myötä. Muutin Helsinkiin 2012 kesällä silloisen poikkiksen kanssa, korviani myötä rakastuneena. Kaikkea mahdollista on ehtinyt tapahtua, vitsi että aika menee nopeesti. Meidän erosta on jo yli vuosi. Yli vuosi omassa asunnossa, sinkkuna. Hyvin vähän oon 'säätänyt' miesten kanssa, ei yhtään suhdetta, ehkä sen takia että olen niin nirso tai sen takia että tiedän aina mitä haluan. Jos oon shoppailemassa tiedän heti mitä ostan, jos tapaan miehen tiedän heti onko siinä mitään vai ei. Joissakin ihmisissä on vaan jotain sellaista jota ei voi selittää. Se fiilis. 

Yöllä lähdettiin ajamaan kohti Yllästä Haminasta. Kävin yllättämässä mun perheen Haaparannalla ja siitä sitten jatkettiin tänne Ylläkselle. Huomenna oiskin ensimmäinen Audin Rinnerieha. Jännää! Ja syötävän söpöt vaatteet oon saanut =D Uiui. Oon liekeis. Ja tiistaina pääsen Leville! EN KESTÄ! Kaikki ystävät ja mammat ja kaikki. 

Hyvä fiilis. Tästä vuodesta tulee niin upea. Tänä vuonna elän itselleni, teen mun juttuja ja nautin joka hetkestä. Se on lupaus. 

 

Tässä muutama kuva vuodelta 2010-2011. Jonin kanssa tietty koska oltiin silloin kimpassa. Nämä kuvat otettu ennen rintaleikkauksia ja kaikkea muuta hömppää. ENJOY =D 

225813_1815700085516_1146042_n.jpg

Suukkoja tissiposki lässynlää Rosannalta