RK-Promotions

Maanantai

rosanna kulju1 Comment

Ylläksellä ollaan edelleen. Tänään aloitettiin Ninan kanssa aamu 4km lenkillä tuolla tuulessa. Kun saavuttiin rinteeseen jossa piti pitää Rinnerieha tuuli 42m/s ja ei saatu pystyttää mitään.. Meinattiin itsekkin lähteä lentoon, haha. Joten päätin sitten että haluan kokeilla Haribonalle-pukua :D Oli hauskaa ja nauroin ku hullu. Haha. Että sellasta tänään :D Huomenna jatketaan oikeita hommia mitä tultiin tänne tekemään.. 

Sitten päätettiin käydä vielä hiihtämässä, en ole itse hiihtänyt sen jälkeen kun koulussa on pakotettu.. Hiihdettiin sitten 11km ku sujuikin niin hyvin ja oli muuten raskasta HUHU. Mua niin huolestutti treeni näitten kahden viikon aikana mutta onneksi oon saanut Jarilta hyvät ohjeet ja menen Laura Peipon kanssa treenaamaan huomenna kun pääsen Leville. Laitan näistä tämän viikon treeneistä sitten vähän videoa myös! Suunnitelmat muuttui hieman viikonlopun suhteen, jäänkin Leville mammoille viikonlopuksi ja maanantaina sitten takasin tänne Ylläkselle. Torstaina onkin sitten RAIRAI, en malta odottaa. ;)

Tossa ois vähän videoa mun hiihdosta. Kohta ajattelin lukea vähän kirjaa ja laittaa nukkumaan niin jaksaa huomenna taas temmeltää. 

via YouTube Capture

Annoin tänään haastettelun ja koko juttu tulee tällä viikolla ulos, laitan sitten linkkiä. Sain myös hauskan duunitarjouksen tänään, katsotaan katsotaan. Jännittävä vuosi tulossa kieltämättä. Jos kaikki asiat nyt vaan menis niinku haluaisin... Toivon ja teen paljon duunia niin kyllä asiat järjestyy. 

 

Paljon rakkautta,

Rosanna

 

PS: Seuratkaa mua Instagramissa, sinne päivittelen joka päivä monta kertaa jotain =)