RK-Promotions

Levi -3 ja aurinko + joku 15 selfietä

rosanna kuljuComment

Ihana päivä Levillä tänään. Aamulla heräiltiin ja syötiin aamiainen ennen töitä. Koko päivä ollaan temmelletty rinteessä lasten kanssa, mä tykkään. Lapset on niin rehellisiä ja niiden kanssa on niin kiva höpöttää. Eilenkin löysin sellasen 5-vuotiaan kenet oisin voinut viedä kotiin! Aivan käsittämättömän söpö pikkudaami plus että sillä oli asennetta vaikka muille jakaa. 

Tältä reissulta tulee joku satamiljoonaa selfietä, anteeks jo valmiiksi :D

Tältä reissulta tulee joku satamiljoonaa selfietä, anteeks jo valmiiksi :D

Eilen illalla kävin Laura Peipon kanssa treenamassa nyt kun mun oma PT on niin kaukana ja kovaa treeniä on pakko saada paikasta huolimatta. Ja oli kyllä todella hyvä treeni, suosittelen kaikille Levillä lomaileville!  www.leviwellnessclub.fi ja Lauralla myös instagram; @neitipeippo. Tänään oikein pelottaa mennä seuraavalle tunnille. Heh. 

Tänään illalla siis treenit ja varmaa vielä pientä kävelylenkkiä. Huomenna siirryn täältä Alppitalosta mammojen luo viikonlopuksi ja huomenna otetaan kyllä lasi viiniä villasukat jalassa takkatulen äärellä. Saan taas puhua kaikki asiat puhki mitkä mietityttää. Rakastan. 

Tänään taas saanut niin hyviä uutisia, yhteistyöjuttuja ja uusia työtarjouksia. Valitettava tosiasia on ettei joka paikkaan kerkeä vaikka kuinka haluais. Ja muitakin ihania juttuja meneillään, me so happy. Se on jännä tunne kun avaat silmät aamulla ja sulla on onnellinen olo. Kaikista näistä kuvioista kerron heti kun asiat varmistuu ja saan luvan. 

Hymyilyttää huolella kokoajan.. On se kummaa..

Hymyilyttää huolella kokoajan.. On se kummaa..

Nyt ei ole yhenyhtä filtteriä tai mitään. Tossa näkee ku mulle tulee ihan hetkessä pisamia auringossa.. Kunnon peppi pitkätossu pian =D Ja muutenkin kehtaa näytellä tätä ihoa ilman meikkiä nyt kun oon saanut iholle kunnon hoitoa Diamond Cliniciltä ja Medspalta.

Nyt ei ole yhenyhtä filtteriä tai mitään. Tossa näkee ku mulle tulee ihan hetkessä pisamia auringossa.. Kunnon peppi pitkätossu pian =D Ja muutenkin kehtaa näytellä tätä ihoa ilman meikkiä nyt kun oon saanut iholle kunnon hoitoa Diamond Cliniciltä ja Medspalta.

Meen nyt päikkäreille, ihanaa keskiviikkoa kaikille. Muistakaa nauttia elämästä, täällä eletään vaan kerran. Ja tiedän kyllä kuinka ällöltä tää kuulostaa ku joku puhuu näin avoimesti siitä että on oikeasti onnellinen ja tyytyväinen omaan elämäänsä mut fuck it, mä oon ja olen ylpeä siitä. 

Suukkoja,

Rosanna