RK-Promotions

Maanantai ja uusi viikko.

rosanna kuljuComment

Jepjep. Maanantai. 

Tiedättekö kun välillä mikään ei toimi maanantaina? Yrität keittää kahvia ja unohdat lisätä vettä? Keität puuroa ja sekin palaa pohjaan vaikka keität sen saman puuron joka aamu? Tänään on just sellanen päivä. Oon nukkunut vähän noita mun univelkoja pois.. Viime yönä 14h unta putkeen. :D Tänään on muuten ihan vapaa-päivä, salille tietty täytyy mennä. Toi ilma masentaa mua, mä inhoan, siis INHOAN loskaa. Vois olla mielummin pakkasta ja kuivaa. Loska Yök.

Tänään ois salilla peppupäivä eli paras päivä. Huomenna treenaan Jarin kanssa aamusta, en malta odottaa! Jari on paras motivaattori ikinä. Tykkään!

 

 

Viikonloppu meni tosi nopeesti, tosi kivaa ollut. Perjantaina oltiin Selätinporukan kanssa Kampissa jumppaamassa ja yön olin sitten töissä, lauantaina jatkettiin jumppaa Jyväskylässä ja illan olinkin sitten vapaalla. Muutama lasi lemppari-valkkaria tuli juotua tossa lauantaina. Sitä suuremmalla syyllä vedän tänään tappotreenit ja onpahan ainakin motivaatioa taas dieettiin.. Välillä pitää nauttia. Ja levätä. ;)

Tuleva viikko ei ole yhtä hektinen ku mitä menneet viikot finaalin jälkeen mut kaikkea tähän viikkoonkin mahtuu. Keskiviikkona on kuvaukset ja töitäkin pitäis tehdä, viikonloppuna Selätin-jumppaa ja perjantaina hemmottelua sponsored by Diamond Clinic. 

Tässä yksi mun parhaista ystävistä Jannica ku käytiin YUMEssa syömässä pari viikkoa sitten. Oli niin onnistunut ilta! Kiitos ihana Yume.  http://ravintolayume.fi

Tässä yksi mun parhaista ystävistä Jannica ku käytiin YUMEssa syömässä pari viikkoa sitten. Oli niin onnistunut ilta! Kiitos ihana Yume. http://ravintolayume.fi

 

The best kind of people are the ones that come into your life, and make you see the sun where you once saw clouds. The people that believe in you so much you start to believe in you too. The people that love you, simply for being you. The once in a lifetime kind of people. 

Kiitos ystävät, te ootte parhaita. Rakastan.

Aivan ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! 

Suukkoja,

Rosanna