RK-Promotions

Tiistai

rosanna kulju3 Comments

Heippa taas, ollu kyllä niin kiire ja oon päässyt nollaamaan ja nauttimaan elämästä ja päikkäreistä etten oo kerenny laittaa mitään postausta.  Viime torstaina otettiin mun hyvän ystävän Saijan kanssa vähän viintä ja syötii ihanaa ruokaa Pihvipirtissä. Mun ehdoton suosikkirafla täällä Levillä. 

Viikonloppu meni siis aika pitkälti sohvalla, ravintoloissa ja muissa temmellyksissä. Just puhutiin mun parhaan ystävän kanssa tänään siitä että olis niin siistii kirjottaa tänne kaikkia temmellykset mutta ei vaan voi :D haha. Oon aika nopea likka ku oon sillä päällä ja kaikkea sattuu ja tapahtuu. Olen tyytyväinen viikonloppuun, kiitos Saija ja Essi. On ihanaa että mulla on ystäviä mun elämässä kelle voin kertoa ihan mitä vaan ja ne jaksaa aina kuunnella mua ja kannustaa.

Kuva Heli Roosmäe 

Kuva Heli Roosmäe 

Kaikki lukemaan mun ystävän blogia Yannablog.com. Jannica on siis yksi mun ensimmäisistä ystävistä ja työkavereista Helsingissä, tehdään yhdessä töitä Showroomissa ja tehtiin Namun vipissä myös. Tämä kyseinen daami on mulle todella, todella tärkeä henkilö mun elämässä, love ya. 

Eilen ja tänään oltiin aamulla Ylläksellä vetämässä Rinneriehaa. Huomenna ja torstaina Levillä etelärinteellä. Mä niin tykkään tästä hommasta! Saan tehdä rentoa duunia jossa saan olla lasten kanssa tekemisissä, mikäs sen parempaa ku leikkiä lasten kanssa päivät pitkät. Torstaina illalla lähtee mun kone kohti Helsinkiä ja omaa kotia. Lapissa on hyvä olla mutta kotiin on aina ihana palata.. Omat tavarat ympärillä, oma tyyny, oma duuni, omat jutut. Heti perjantaina alkaa taas hulina, on haastattelu, kauneudenhoitoa ja muuta ennen töitä.. Perjantaina onkin Showroomissa Eyes Wide Shut bileet, onko sinut kutsuttu? ;) 

Viikonloppu menee töissä ja kaikkien mahdollisten asioiden hoitamisessa. En malta odottaa. 

Rakastan tätä Heli Roosmäen ottamaa kuvaa. Alusvaatteet tulee mun lempparilta Funkylady ja meikin ja hiukset teki Milla Stenman. Kuvauspaikkana toimi Radisson Blu Royal Kamppi. 

Rakastan tätä Heli Roosmäen ottamaa kuvaa. Alusvaatteet tulee mun lempparilta Funkylady ja meikin ja hiukset teki Milla Stenman. Kuvauspaikkana toimi Radisson Blu Royal Kamppi. 

Tänään taas sain niin kuumottavia viestejä ettei mitään rajaa... Mua ahdistaa aivan suunnattomasti kun joku ihminen laittaa viestejä mun omaan numeroon ja pommittaa mua kaikennäköisillä lausahduksilla... 'jos et vastaa on vissiin pakko tulla käymään' jne.. Siis mikä ihmisiä vaivaa?! Hyi kamala. Poistin Tinderin taas koska siellä ne pahimmat hullut näyttää olevan.. Ei oo ensimmäinen häiritsevä henkilö tähän pariin viikkoon.. Onneks mulla on ystäviä jotka mielellään laittaa mun puolesta vähän vihasempaa viestiä menemään vastaukseksi jos estäminen kaikista mahdollisista kanavoista ei riitä.. ;D Ymmärrän toki jos haluaa laittaa jonkun yhden viestin mut jos päivässä tulee yli 20viestiä jotka on kuumottavia ja ahdistavia niin se menee jo yli tajunnan mulla.. Ja lisään tähän vielä että vastaan asiallisiin viesteihin ja kiittelen ihanista kommenteista.

Mun varamamma Saija <3

Mun varamamma Saija <3

On niin hyvä fiilis. Enään pari viikkoa ja pääsee lämpimään vähäksi aikaa. Ennen sitä tapahtuu kaikkea muutakin kivaa.. Hymyilyttää jo valmiiksi. Kikatan ku pieni tyttö välillä. Ehkä se tekee hyvää enkä ole hullu :D haha. 

Eilen oli niin kylmä että oli pakko laittaa kaikki mahdolliset vaatteet päälle tonne töihin.. HUH. Mut mites noi maisemat?!

Eilen oli niin kylmä että oli pakko laittaa kaikki mahdolliset vaatteet päälle tonne töihin.. HUH. Mut mites noi maisemat?!

Peace and love, 

Rosanna