RK-Promotions

Hello sunshine!

rosanna kulju2 Comments

Hellurei kaikki! 

Tämä mennyt viikko on ollut jotenkin tosi raskas kaikin puolin. Aina ei voi olla onnellinen ja nauttia elämästä, vaikka kovasti yritän. Se että mulle todella tärkeä ihminen lähti pitkään reissuun oli yllättävän kova pala. Oli kaikkea muutakin mahdollista mielessä mutta onneksi saan kohta jättää nämä asiat taakseni kun matkaan Leville vapuksi. Untsunts! Kävin ostamassa tänään muutaman jutun mun asua varten :D Mukaan lähti nahkaruoska, musta naamio ja korvat. Ettehän vaan arvaa mikä oon vappuna?! =D En malta odottaa tiistaita.

Eilen kuitenkin päätin lopettaa masistelun ja kävin salilla ja sen jälkeen valmistauduin illan ohjelmaan nimittäin YLE Kioskiin. Olin vieraana ohjelmassa ja aiheena oli urheilu, kauneus ja itseluottamus. Oli oikein mieluisaa ja diggaan olla tollasissa ohjelmissa ja jutuissa mukana jossa saa sanoa omia mielipiteitä. Vielä muutaman päivän näette jakson täältä; http://areena.yle.fi/tv/2466780

Studion jälkeen käytiin vielä Eveliinan kanssa kävelyllä. Olet tärkein. 

Tänään aamulla heräsin ja ammuttiin salille Cheyennen kanssa, perjantai HIIT ja hyvä mieli. Sen jälkeen käytii Jessican kanssa parantamassa maailmaa aurinkoisessa kaivopuistossa. Nyt otan pienet päikkärit ja neljän jälkeen sitten Martinan kanssa käymään moikkaileen Premieren porukkaa Vanhalla. :) Yöksi duuniin taas ihan normaalisti. :) 

Kaikkea mahdollista on ehtinyt jotenkin lyhyessä ajassa tapahtua. Nyt on pakko mainita tähän väliin että ihmiset jotka näyttää ulospäin olevansa jotain ihan muuta mitä on oikeasti, oksettaa mua. Shame on you ja takaisin hiekkalaatikolle. 

PS: Mä rakastan Nikoa Tuulitunnelissa. Ja muutenkin. :D 

PPS: En kestä että Temptation Island loppuu kohta. hahahaha. Oon sekasin.

Kaikesta huolimatta tänään on hyvä fiilis ja odotan innolla viikonloppua ja tiistaita! Rauhaa ja rakkautta <3

Mun kynnet Diamond Nails - Tracy. Mun ripset ja kulmat paras Lotta Kangas, Lashes by Lotta ja hiukset Taisto Lindeman ja GHD. Hampaat ihana Arja ja GlossHymy. Kauneudenhuolto DiamondClinic.&nbsp;

Mun kynnet Diamond Nails - Tracy. Mun ripset ja kulmat paras Lotta Kangas, Lashes by Lotta ja hiukset Taisto Lindeman ja GHD. Hampaat ihana Arja ja GlossHymy. Kauneudenhuolto DiamondClinic.