RK-Promotions

Long time no see

rosanna kulju1 Comment

Heippa kaikki! Valtakunnassa kaikki hyvin vaikka minusta ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan.

On ollut kaikenlaista hässäkkää, olin kolme viikkoa Thaimaassa kuvaamassa Martina ja Hengenpelastajien toista kautta. Oli ikimuistoinen reissu jossa tutustuin ihaniin ihmisiin. Syksyllä pääsette sitten seuraamaan JIMiltä meidän temmellyksiä.. :D

Torstaina palasin töihin. Oli niin hyvä fiilis tulla takas töihin. Mä todellakin rakastan mun duunipaikkaa ja meidän koko henkilökuntaa ja asiakkaita. Oon ollut namussa 2012 lähtien ja en ole lähdössä mihinkään.. Välillä käyn heittää omia keikkoja ja silleen mutta pääsäntöisesti olen Showroomissa myös kesällä. :) On hienoa työskennellä sellasessa ympäristössä jossa kaikki toimii, jossa saat toteuttaa itseäsi ja sua arvostetaan. Parasta mun työpaikassa on kuitenkin työkaverit. Mitä tekisin ilman Jannicaa esimerkiksi? Nada. 

Heti reissun jälkeen palasin treeneihin Foreverille joka muuten on ihana sali jossa todella mukavaa henkilökuntaa.. Ja Jari laitto kyllä hauikset huutamaan :D HUHU. Nyt mennään kohti kesäkuntoa, kesällä oon tiukemassa kunnossa kun koskaan ennen! Vielä kerkeätte kiristämään kuntoa ja jos kaipaatte apua ottakaa Jariin yhteyttä. Jari on paras.. www.fitdiamonds.fi 

Mitäs muuta tänne kuuluu. Hyvää kuuluu ja ihanaa kun alkaa oleen pikkuhiljaa kevät! Vapuksi himottais lähtee Levillä käymään mut saas nähdä miten käy =D En ehkä uskalla. haha. Mulla menee päivät treeneissä, duunissa ja tyttöjen kanssa juoruten. Kokoajan tulee uusia projekteja ja kivoja juttuja kesälle.. En malta odottaa! Winstonkin tulee sunnuntaina vihdoin mulle kotiin. Mamman vauvaa ollut jo ikävä.

Ja EN seurustele, vaikka jossain näin saatettais väittää. Ihan sinkkuna mennään edelleen niinku viimeiset 1,5vuotta. Mun seurustelua saatte kyllä odottaa ja pitkään. Yksin on hyvä olla, mihin niitä miehiä oikein tarvii? =D  Ensimmäinen OIKEA sinkkukinkkukesä tulossa. Mahtii! Cant wait ;)

Tämän päivän aloitin aamulenkillä ja tossa päivällä kävin salilla. Kyllä tuo treenaaminen ja urheilu vaan tekee hyvää. Mun tavoitehan ei todellakaan ole mitkään kilpailut tai todella snadi kunto vaan haluan terveen ja urheilullisen vartalon. Ja pitää pääkopan kunnossa. :) Nyt illalla olen vaan vähän lukenut ja oisin jo valmis nukkumaan. Haha. Kunnon mummo.

Huomenna onkin pitkä päivä ja kaikenlaisia tapaamisia. Oikein jännittää.. Big things jos vaan kaikki menee putkeen. Päivän päätteeksi käyn tsekkaa Mirjan www.diamondclinic.fi uudet tilat Kruunuhaassa. Pientä suunnittelua sielläkin tulevaan.. ;) 

Nyt laitan kyllä nukkumaan, oon ihan loppu. Muistakaa elää hetkessä ja olkaa onnellisia. Mä oon ainakin edelleen niin onnellinen yksilö et ei mitään rajaa. Aurinko tekee mulle hyvää kyllä. Oon kiitollinen mun ystävistä ja perheestä. Te olette parhaita, rakastan teitä. 


PS: Instagramista pääsee parhaiten seuraamaan mun arkea, päivitän sinne ahkerasti kaikkea mahdollista. 

Suukkoja,

Rosanna