RK-Promotions

Business Woman Awards & Fazer

rosanna kuljuComment

Eilen pääsin Martinan avecina vuoden Business Woman Awarseihin Kämpin peilisaliin. Aivan todella ihana paikka, kuplivaa ja upeita naisia! Tämän tilaisuuden jälkeen käytiin vielä Stockmannilla Fazerin lanseeraustilaisuudessa. Mun mekko on Guessin Marciano, aivan jumalattoman kaunis ja erikoinen mekko. Hiukset mulle loihti ihana Lotta Kangas ja meikit Kria Janhonen.

 

Samat hiukset ja meikit oli mulla myös päivän kuvauksissa Lars Johnsonin kanssa. Oli jälleen niin sairaan hauskaa kuvata Larsin kanssa, just sen rennon ja hauskan ilmapiirin takia. Tässä ensimmäinen valmis kuva ja Larsin kotisivut: http://www.larsjohnson.net 

TULOSSA LISÄÄ KUVIA ;p 

Larsin instagram: larsjohnsonphoto ja Facebook:  www.facebook.com/LarsJohnsonPhotography

Larsin instagram: larsjohnsonphoto ja Facebook: www.facebook.com/LarsJohnsonPhotography

Tänään aamulla heräsin aika myöhään (08 haha) ja menin 10.00 hierontaan Wellulle. Wellu hiero mun jalkoja ja penikoita auki, aivan todella kivuliasta touhua.. Wellu meinas että olisi hieman ylirasitusta ja sen takia jalat niin tönkön tuntoset ja täynnä nestettä. Tästä lähtien lupaan käyttää yhtä paljon aikaa kehonhuollolle kuin treenille. Pakko ettei enään käy näin! Tuun hulluksi ku en saa käydä juokseen (lue:en pysty juokseen) tai käydä tekemässä mitään hikitreenejä. Huomenna aamulla meinaan kuitenkin vetää kompressorisukat jalkaan ja painaa aamutreeneille 06.00 hietsuun Lean In Five Weeks porukan kanssa! 

Päivällä kävin Nadjan hiusmallina GHDlle Marsaana Communicationsilla. Nadja väänsi ihania lettikampauksia minulle, niistä tulee myöhemmin juttua MTV lifestyleen! Mun instagramissa on kuva kampauksesta josta pääsee MTV lifestylen instasivuille. :) Mageita juttuja!

Hiukan kyllästytti kun tulin kotiin hieronnasta ku ois ollut täydellinen keli lähteä lenkille. Otin sitten vaan himassa persekuvia sen sijaan. on siinäkin tekemistä hahaha. Treenivaatteet tulee Biancaneveltä: www.biancaneve.fi 

Mun päiviä pystyy seuraamaan parhaiten tosissaan instassa ja snapchatissä, joissa molemissa rosannakulju nimellä! 

Suukkoja,

Rosanna