RK-Promotions

Maanantai, viikon paras päivä

rosanna kuljuComment

Hellurei, lupasin tälle päivälle postauksen tämän päivän kampaamokäynnistä. Teen sen postauksen vasta huomenna kun saan kaikki tarvittavat infot ja kuvat, ei kerennyt tälle illalle. Mutta ihanat hiukset tuli, käykää tsekkaa snapchatistä tai instagramista. :) 

Nyt makoilen sängyssä, yritän saada unta. Kuten tiedätte olen perjantaisin ja lauantaisin Showroomissa hostina ja sunnuntaisin hoidan Namun pöytäserviisin, joten maanantai on aina  se päivä jolloin vaihdan rytmiä takaisin aamurytmiin. Se tarkoittaa käytännössä sitä että herään klo 10.00 joka maanantai vaikka tulen kotiin vasta viiden jälkeen. Maanantai iltaisin väsyttää sitten niin paljon että saan unta ajoissa, tänään nukuin 12.00 saakka joten ei tullu uni jo klo 21.00 niinku normaalisti :D Eipäs se haittaa, kyllä se tulee. 

Huomenna 06.00 aamutreenit Lean in Five Weeks porukan kanssa. Mahtavia treenejä hietsussa! I love it! Treenejen jälkeen meen koiran kanssa lenkille ja huomenna menen myös ensimmäistä kertaa Susanna Penttilän vaatelikkeeseen Ferrerin töihin. Olen todella innoissani tästä uudesta ekstraduunista! Tulkaa ihmeessä moikkaan mua huomenna 11-18, ihania mekkoja jne sovittamaan. 

Keskiviikkona treenejen ja Ferrerin duunejen jälkeen suuntaan Kaivohuoneelle Miss Helsinki 2016 ensimmäiseen semifinaaliin. Hallitsevana olen mukana kiertueella ja kaikissa karsinnoissa tuomaroimassa ja ehkä jopa jotain muuta, näette sitten keskiviikkona ;) Tykkään tehdä Martinan kanssa duunia ja muutenkin käydä edustuksissa jne. Tullaan todella hyvin toimeen ja minulle Martina on kyllä esikuva monella tapaa. Treenaa kovaa, hoitaa perhettään ja tekee todella paljon töitä. Nostan hattua, en ymmärrä miten kerkeää joka paikkaan hehe. 

Torstaina kuitenkin lähden äitille ja isälle Haaparantaan juhannukseksi. Olen viikon kotona jolloin meinaan syödä ihan just sitä mitä teke mieli ja siemailla viiniä jos siltä tuntuu! Mun äiti ja isä erosi noin vuosi sitten joten tänä vuonna on hieman erilainen juhannus. Hengailen faijalla ja sit myös varmaan mutsin uuden miehen mökillä. Nautin perheen seurasta, juhlin broidin synttäreitä ja otan ihan iisiä. Odotan tätä reissua innolla.. Monesta eri syystä jota en mainitse. hih. 

Thats it for today, nukkumaan mars, kello soi jo 6h päästä. 

Huomenna teen tosissaan sen postauksen hiuksista! :) 

Kuva viime viikonlopulta. 

Kuva viime viikonlopulta. 

Suukkoja ja hyvää yötä kaikille <3