RK-Promotions

Nostalginen mutta en kuitenkaan.

rosanna kulju2 Comments

Just nyt istuskelen täällä Ferrerissä, ollut täällä tänään ensimmäistä päivää. Tuun hulluksi ku täällä on niin paljon kaikkea ihanaa! Vaikka ketä on käynyt ostoksilla, Sara löysi pari mekkoa ja myös Cheyenne löysi hameen. Mä yritän itse just päättää mitä haluaisin laittaa huomiseen semifinaaliin.. 

Aamulla heräsin 05.00 juomaan kaffee ja 06 oltiin jo treenailemassa Hietsussa. Ryhmä jonka kanssa treenailen tiistaisin ja perjantaisin 06.00 aamulla on Lean In Five Weeks, ihan huippuja treenejä ja mahtava porukka! Aina niin ihanaa aloittaa päivä treeneillä. 

Treenejen jälkeen Laura nappasi minusta vielä pari kuvaa, olin niin loppu etten pysynyt edes supermiehessä hahaha. apua :D 

Otettiin ryhmäkuva, mä ja Tomi ilmeisesti otettiin tämä hyppy ihan tosissaan. :D Loistava kuva josta näkee millainen energinen fiilis meillä kaikilla on kun treenaillaan kimpassa! 

Oon aina ollut jotenkin sellanen outo lintu. Tai no en outo, mut erilainen. Pienestä pitäen kovalla itseluottamuksella varustettu mimmi. Mutsi kysyi multa kakkosluokalla kun oli koulussa aika valita vuoden Lucia et kuka se tulee olemaan. Vastasin 'minä tottakai, kuka muukaan?' Siinä hieman kärjistettynä millaista mun luonteesta löytyy. Ihmiset ymmärtää minut hyvin helposti todella väärin. Olen kuullut että mua pidetään kovana, ylimielisenä, tyhjäpää bimbona, pintaliitäjänä jne, näitä nimikkeitä riittää kyllä. En kuitenkaan ole tavannut montaa ihmistä jotka ei olisi perunut sanojansa ja muuttanut mieltänsä sen jälkeen että on tutustunut minuun. Oon todella lojaali ja kiltti ihminen oikeasti. Tottakai kaikilla ihmisillä ei kemiat kohtaa ja se on ihan okei, kaikki ei voi rakastaa kaikkia eikä tarviikkaan. Monet on myös tavannut minut ensimmäisen kerran työpaikallani jossa teen sellasta duunia joka vaatii auktoriteettia ja jossa on kova tempo. Töissä olen töissä, vapaalla olen vapaalla. Arki-rosanna on mimmi joka treenaa ja kikattaa kavereiden kanssa, kulkee treenikledjuissa tukka nutturalla ilman meikkiä. 

Tänään oon kokopäivän kuunnellut rakkausbiisejä, en tiedä mikä mulle on tullut yhtäkkiä. Apua. Olen 2010 vuodesta saakka rakastanut yhtä ihmistä enemmän kun mitään muuta, ikävöiny ajoittain, aina ollaan palattu yhteen ja oon aina ajatellut että me vielä palataan yhteen. Näin ajattelee myös melkein kaikki mun läheiset ja meidän yhteiset kaverit. Olen kuitenkin itse jo pikkuhijaa luopumassa tästä ajatuksesta. Se ei ole helppoa eikä todellakaan ole ollut helppoa ajoittain. On pakko päästää irti kokonaan jotta voi tehdä tilaa uusille ihmisille.. Tällä hetkellä olen niin onnellinen kaikkien työkuvioiden jne takia etten edes oikein kerkeä ajatella asiaa. 'She had not known the weight until she felt the freedom' 

'That's the problem with us. We're both stubborn asses and always want to get our way. We both hate to be wrong and love to be right. But thats the thing about love. No matter what happens, we always come back for each other, one more time' 

Teksti joka herätti minussa todella paljon ajatuksia koska se koskettaa ja tunnistan itseni/meidät  siitä. En kuitenkaan enään koskaan halua samaan tilanteeseen jossa hukkaan itseni koska haluan antaa kaikkeni ja enemmän jollekkin ihmiselle. Ihmiselle, joka rakastaa minua enemmän kuin mitään muuta mutta toivoisi että vuosi olisi 2011. Aikaa on kulunut ja olen muuttunut ja kasvanut niin paljon ihmisenä, pidän siitä kuka olen nyt enkä halua muuttua kenenkään takia. Haluan helpon suhteen, suhteen jossa voi olla aidosti oma itsensä, saa omaa tilaa hengittää ja saa rakastaa ja tuntea olonsa vapaaksi samaan aikaan. En tiedä onko tämä mahdoton ajatus? Sit se on, odotan niin kauan aikaa että löydän ihmisen kenen kanssa voisin edes ajatella eläväni ja kenen kanssa haluan jakaa kaiken ilman mitään 'sinun' ja 'minun'. En enään lähde pelaamaan kenenkään kanssa, olen oppinut olemaan yksin ja nautin siitä omalla tavallansa. Ehkä se mies tulee sieltä jostain vielä. Lopetuksena sanon kuitenkin että rakastan rakastan rakastan edelleen. Nyt on vaan mun uuden elämän aika ja haluan tehdä tilaa mun sydämeen ihmiselle joka voisi olla sen arvoinen. 

Juhannus viime vuonna. Ensimmäinen juhannus erossa 4 vuoteen. Ja mulla on pelkästään hyvä fiilis. Odotan innolla torstaita. <3 

 

Love,

Rosanna