RK-Promotions

Tukkajumala

rosanna kulju1 Comment

Noniin, here it comes! Mun äiti ja mummo ja täti on kaikki kampaajia. Olen siis pienestä asti ollut kiinnostunut pitämään hiukseni kauniina. Mun hiukset on todella karkeat ja paksut, vähän niinku hevosen häntä haha. :D Luonnollinen väri on todella tumma ja olen jo 2009 vuodesta saakka viihtynyt vaaleana. Thaimaan reissun jälkeen hiukset oli todella huonossa kunnossa, kuivat ja palaneet. Halusin ykskaks laittaa harmaata näihin ja se ei oikein sitten onnistunut joten jouduttiin GHDn Taisto Lindemanin kanssa värjäämään moneen otteeseen ja leikkaamaan että tästä sai edes siedettävän. Sen jälkeen olen 'kärsinyt' tämän tukan kanssa ja antanut sen lepää. 

Koska hiukset on ollut mulle aina iso osa identitteettiäni niin oli jotenkin todella vaikeaa kulkea lippis päässä jne, onneks nyt asia kunnossa! =) 

Eilen kuitenkin Veli-Pekka Syväoja, joka on HairFreakin kouluttaja. Hiukset värjättiin ja hoidettiin FinOnen maahantuomilla uutuksilla Grazette, joka on yksi pohjoismaiden johtavista kampaamokosmetiikan valmistajaista. Hiuksiin käytettiin seuraavan sukupolven hoitomenetelmää  nimeltään Procortexx joka korjaa hiusta kaikissa käsittelyissä. Hiukset toteudettiin Helsingin keskustassa sijaitsevassa ihanassa kampaamossa nimeltä Salon Noir. 

Tässä kuva mistä aloitettiin. huhu. Kuiva, juurikasvua joku 10cm ja muutenkin kaikenlaisia värejä sekaisin. 

2015-06-15 14.50.40.jpg

Vaalennus päässä, eikä muuten kirvellyt! 

Mun mielestä hienointa tässä kampaamossa on se että siellä saa nauttia lasillisesta viiniä käynnin yhteydessä. Diggaan! 

Lopputuloksena kiiltävä, huomattavasti sileämpi ja puhtaan vaaleat hiukset. Olen supertyytyväinen lopputulokseen. Suosittelen myös Grazetten tuotteita kaikille, tuoksuu niin ihanalla ja todella toimii!

Käykää tsekkaamassa nämä sivustot;

www.hairfreak.fi ja www.finone.fi 

Kyllä nyt kelpaa :)