RK-Promotions

Ruma transu, tyhjäpää bimbo

rosanna kulju2 Comments

Tänään on se päivä, tänään se alkaa. Päivä jolloin valitsemme tyttöjä Miss Helsinki 2016 finaaliin. Jokainen joka uskaltaa  hakea kaltaiseen kilpailuun on rohkea ja se on mielestäni ihailtavaa. Kun vuosi sitten itse astuin semifinaalissa lavalle, en olisi koskaan uskaltanut ajatella että näin vuosi myöhemmin olen itse mukana metsästämässä seuraajaa hallitsevana Miss Helsinkinä. Minulle tämä titteli ja kaikki sen ympärillä merkkaa todella paljon. Olen kuitenkin ihan omalla tavallani tehnyt asioita ja teen jatkossakin tätä sydämelläni. Tää on niin mun juttu!

Minä Miss Helsinki semifinaalissa Vanhalla viime kesänä.

Minä Miss Helsinki semifinaalissa Vanhalla viime kesänä.

 

Asiaan; Minua on keretty haukkua rumaksi, mieheksi, transuksi jne. On rumat hiukset, on rumat kasvot, on miehiset piirteet, on liikaa meikkiä, on liian vähän meikkiä, on itsekeskeinen kusipää, on rumaa sitä ja rumaa tätä, väärää tätä ja tuota. Järkyttävää miten ihmisiä kehdataan haukkua noinkin rankalla kädellä. En itse jaksa edes välittää, en itse koe että olen miehen näköinen tai mitään muutakaan noista yllämainituista asioista. Oon sen verran itsetietoinen etten kuitenkaan usko olevani Helsingin kaunein, ei se miss helsinki sitä tarkoita. Mun mielestä Miss Helsinki kilpailu/ Miss Helsinki tittelin omistavat edustaa mimmejä joilla on asennetta, kovia tekeen duunia, vahvoja persoonia ja ennen kaikkea mimmejä jotka on kauniita sisältä.

Voitaisko jo pikkuhiljaa lopettaa toi muiden haukkuminen ja mielummin tukea toisiamme! Pliis! Voisko toi jo loppuu toi ruma huutelu. Mä ainakin meinaan tsemppaa ja tukea tämän vuoden Miss Helsinki tyttöjä ihan kympillä! Jokainen on kaunis omalla tavallaan. Mä oon terveellä tavalla itsevarma ja fiksu vaikka olen laittanut rinnat ja huulet, käytän tekoripsiä, meikkaan, rakastan vaatteita jne jne. Ja VAIKKA olen jonkun mielestä ruma mies. Koulukin käyty hyvillä papereilla ja käytöksellä, on maalaisjärkeä ja välitän muista ihmisistä. VAIKKA olen jonkun mielestä tyhjäpää bimbo. 

Tämä on teille kaikille ihmisille jotka olette rumia sisältä. Hävetkää. Sisäinen rumuus on paljon rumempaa kun mikään ulkonäköön liittyvä asia.

Tämä on teille kaikille ihmisille jotka olette rumia sisältä. Hävetkää. Sisäinen rumuus on paljon rumempaa kun mikään ulkonäköön liittyvä asia.


 

Täältä pääsette kuuntelemaan haastattelun tammikuulta;  

http://nrj.fi/podcast/huutelijat-huutaa-kuittaa-rosanna-kulju-nettikritiikin/ 

Tässä pari haastista joista tykkään, myös tammikuulta;

http://m.iltalehti.fi/viihde/2015011419020216_vi.shtml

http://www.iltalehti.fi/iltvviihde/201501150153917_a2.shtml

 

ALL THE LOVE,