RK-Promotions

Lomalomaloma

rosanna kulju2 Comments

Moikka,

Lupasinkin tälle päivälle postauksen jossa hieman mun loman kuulumisia. Viime viikon torstaina lensin tänne pohjoiseen äitille ja isälle. Torstaina makoilin paljussa faijalla ja otin pari lasia viiniä ja juttelin kaikenlaista kaverin kanssa. Törkeen iisiä olemista, just niinku lomalla pitääkin.

Perjantaina käytiin Seskarössa kyläjuhlissa ja mamman mökillä syömässä. Oli ihana päivä perheen kanssa ja säät salli! Perjantaiyö meni isoissa kotibileissä kaverin mökillä, oli niin nastaa nähdä kaikkia vanhoja kavereita ja vaihtaa kuulumisia. Osa istui ja joi ja puhui paskaa, osa heilui rantasaunassa ja jotku hillui koko illan aamutakissa. Seuraavana aamuna heräiltiin ja istuttiin takapihalle nauttimaan auringosta. Rentoa menoa. Piti pari kertaa viikonlopun aikana ihan pysähtyä ja miettiä kuinka onnekas olen. 

SNAPCHAT: rosannakulju

SNAPCHAT: rosannakulju

Lauantai-ilta oli niin kiva, istuttiin porukalla paljussa ja kuunneltiin musiikkia ja vaan hengailtiin, päivällä käytiin terdellä ja makoiltiin sängyssä ja heitettiin läppää. Yöllä mentiin käymään Umpparissa, elikkäs Torniossa yökerhossa. Oli niin nastaa. 

Sunnuntai menikin sitten aika rauhallisissa merkeissä, makoiltiin sohvalla ja katottiin leffoja ja syötiin herkkuja. Oon koko tämän loman syönyt ja juonut ihan just mitä lystää enkä treenannut lainkaan. Halusin breikin ihan kokonaan mun elämästä siellä Helsingissä ja olenkin hyvin onnistunut siinä tehtävässä ku täällä juossut verkkareissa ja tukka takussa. :D 

Systeri, maailman tärkein. 

Systeri, maailman tärkein. 

Torstaina kuitenkin suuntaan kotiin Helsinkiin heti aamusta, suoraan kentältä Ferreriin duuniin ja siitä se viikonloppu lähteekin käyntiin. Perjantaina olen myös Ferrerissä ja illalla meen pyörähtämään Sedun uudessa Hernesaarenrannan avajaisissa ennen töitä Showroomissa. Lauantaina meillä onkin jo toinen Miss Helsinki 2016 semifinaali Vanhalla Ylioppilastalolla! Uskon että tämä kyseinen karsinta tulee olemaan minulle todella erikoinen sillä mun oma semifinaali käytiin samassa paikassa. Memories. <3

Tämä kuva viime keskiviikon Kaivon Semifinaalista, on kyllä huikeat ilmeet meillä kaikilla haha. Toi mekko mikä mulla oli on kyllä niin törkeen hieno, tulee Ferreriltä.&nbsp;

Tämä kuva viime keskiviikon Kaivon Semifinaalista, on kyllä huikeat ilmeet meillä kaikilla haha. Toi mekko mikä mulla oli on kyllä niin törkeen hieno, tulee Ferreriltä. 

Tässä ensimmäinen 'jakso' jossa pääsette seuraamaan Miss Helsinki 2016 kilpailua todella läheltä;

https://www.youtube.com/watch?v=tC7Mt223zVE

Siinä oli hieman kuulumisia, nyt jatkan lomailua kun kerta vielä pari päivää jäljellä nauttia olostani täällä perheen ja ihanien ihmisten kanssa. Tänään suunnitelmissa mansikoiden syömistä sohvalla ja perhedinneri Torniossa. 

Siinä teille kunnon raksapena-rosannaa huhu :D&nbsp;

Siinä teille kunnon raksapena-rosannaa huhu :D 

PS: En muista koska olisin viimeksi ollut näin onnellinen. 

 

All the love,

Rosanna