RK-Promotions

9.6.2015

rosanna kuljuComment

Iltaa, 

Taas jäänyt tämä blogi vähemmäksi kun ollut niin hirveästi kaikkea tekemistä. Töitä, kuvauksia, kesän suunnittelua ja kaikenlaisia kissanristiäisiä. Nyt makoilen sängyssä menossa nukkumaan, mun rytmi on vaihtunut aika reippaasti viime aikoina. Ylös 06 ja nukkumaan 21. Kaikki aika hereillä menee treenaamiseen, ruoan laittoon ja duuniin jne. Tänään meneekin myöhemmäksi koska nukuin viime yönä 13 tuntia haha. Mummolaiffi is the way to go. :D

Hyvä fiilis kropassa, paitsi että tällä hetkellä on penikat ihan paskana ja jalat tukossa. Naisten kympin juoksin aikaan 1h 2min ja sen jälkeen nämä vaivat on tullut.. Nyt yritän levätä pari päivää et pääsee taas treenaamaan. Mun elämää voi tosissaan seuraa parhaiten instagramista ja snapchatistä joissa molemmissa mut löytää rosannakulju nimellä. 

Huomenna kuvaukset Lars Johnsonin kanssa, illalla Martinan kanssa mennään Business Woman Gaalaan. Tällä hetkellä paljon kaikenlaista meininkiä Miss Helsinkiin liittyvissä asioissa. Yksi casting jo ollut ja ensimmäinen karsinta on jo ihan pian!

Olen onnellinen, niin onnellinen. Kuvauksia tulee olemaan kesällä todella paljon ja on niin hauskaa saada tehdä tvtä taas. Syksyllä alkaa myös pelastajat. Sinkkuna ja villinä ja vapaana mennään edelleen, tosin välillä kaipaan läheisyyttä ja ehkä jollain tasolla myös suhdetta. En kuitenkaan etsi mitään, se tulee jos se tulee. Se on niin todistettua. Tapaat ihmisen kenen kanssa et olisi koskaan voinut odottaa mitään ja yhtäkkiä huomaat kuinka se on mielessä kokoajan.. Hassua eiks oo? 

Oon viime aikoina taas enemmän miettinyt sitä että millasen miehen mä haluaisin ja kaikkia niitä kriteereitä joita olen aiemmin asettanut.. Jos löytäisin sellasen miehen joka on lojaali, luotettava ja humoristinen niin riittäiskö se mulle? Sellanen ihminen kenen kanssa mulla on todella hauskaa ja keneltä saan hyvää energiaa? Ja jos se riittäis ja ihastuisin, mitä sitten jos se ei halua olla mitenkään esim median kanssa tekemisissä? Mitäs helvettiä sitten leikittäis? Media ja some on mulla niin vahvasti mun elämässä ja koen ettei mulla ole mitään sellaista itsellä mitä en uskaltais/haluaisi avata julkisesti. Elän tätä mun mummoelämää joten eipäs oo huolta näistä asioista hahha.

Juhannuskin tulee kovaa vauhtia ja juhannuksena meen mun kotikylään Haaparantaan ja siellä ajattelin ottaa ihan iisiä ja hengaa perheen ja muiden rakkaiden kanssa. Syödä hyvin ja olla vaan. 

Huomenna päivittelen lisää illalla mikäli kerkeän. Tarkoitus olisi nyt kesän aikana kirjoitella tänne pari kertaa viikossa ainakin. I'll do my best. 

Hyvää yötä ja suukkoja,

 

Kuvat Heli Roosmäe, meikki Kria Janhonen. Toppi tulee Suomen tanssitarvikkeesta, merkki on Onzie.