RK-Promotions

Levi Wellness Club Ja Laura Peippo

rosanna kuljuComment
11312971_10152968845928137_7058580962980709018_o.jpg

Tässä teille muija joka on rautaa. Sillä on kyllä nätti hymy myös mut mun mielestä se hymy vaan hämää. Tossa kuvassa näkyy todellisuus. :D haha

Pohjustan tätä postausta hieman. 

Kävin itse ensimmäistä kertaa Lauran treeneissä Levillä alkuvuodesta kun olin siellä töissä pari viikkoa. Ekan treenin jälkeen halusin kuolla ja oksentaa ja kaikkea mahdollista samaan aikaan. Luulin et oon ihan ok kunnossa ja kestän treenin mut HELL YEAH tää muija pisti kyllä tekemään ja todellakin mentiin äärirajoilla. Ollaan siis tänä vuonna treenailtu kimpassa jokainen kerta kun olen tonne Leville eksynyt.. :D Mulle ehkä ikimuistoisin lausahdus on 'tää ei oo mitään missijumppaa'. Samaan aikaan kyyneleet melkein valuu ja tuntuu siltä että taju lähtee. 

Kuitenkin nimenomaan noiden yllä mainittujen asioiden takia diggaan ihan hulluna tästä daamista. Sain kutsun Helsinki Bootcampiin ja päätin tottakai osallistua koska heinäkuun 29 päivä lennetään Martinan ja Saulin kanssa Leville treenailemaan ja osallistumaan Arctic Challengeen ja ennen sitä myös Bootcampiin. Tavoitteena TOUGH VIKING kisa syksyllä!

Lauantaina saavuin hietsuun aika väsyneenä ku olin ollut yön töissä. Kuitenkin oli huippua nähdä niin iso porukka ihmisiä jotka oli tullut treenaamaan ja heti kun päästiin tekemään niin väsymys unohtui täysin :D Tehtiin kaikenlaisia eri harjoituksia oman kehon painolla ja myös kimpassa. Not me but we oli päivän teema, kaveria ei jätetä. Sain itselleni kaveriksi kantotehtäviin Nora Vuorion. Noraa en tunne hyvin mutta olen törmännyt häneen jo monessa paikkaan aiemmin ja Nora vaikuttaa olevan tosi aurinkoinen ja lämmin henkilö. Ja tottakai toooodella hyvässä kunnossa oleva nainen. Mulle oli aika jännittävää saada kantaa Noraa selässä tai ylipäätään treenaa hänen kanssaan. :D 

Treenit kesti kaksi tuntia, saatiin välipalaksi ihanat smoothiet Jungle Juice Barista (joihin olen jo ihan koukussa ku nykyään piste Aikatalossa) ja pikkubreikin jälkeen Peippo jatkoi rääkkiä. Mahtavat treenit ja parempi mieli! 

Treenejen jälkeen työt jatkui ja nyt vaan odottelemaan seuraavaa bootcampia!