RK-Promotions

Kuulumisia

rosanna kulju3 Comments

HELLO. 

Mitäs tänne. Taas on vierähtänyt aikaa, en oo ehtinyt kirjoittelemaan. Oon myös sen verran laiska et jos kello on 22 ja mulla ois silloin hetki kirjotittaa laitan mielummin nukkumaan et jaksan aamulla 06 treenaan :D höhö. 

Tänne kuuluu vaan duunia ja duunia. Showroomissa menee viikonloput ja arkipäivät menee joko Ferrerissä tai kuvauksissa. Sen lisäksi tietty treenit ja koiran kanssa lenkkeily jotka vie paljon aikaa. Mut on niin kivaa! Viime viikolla päästiin Elina Tervon ja Carola Millerin kanssa kokeilemaan Tough Viking treenejä; kiipeiltiin, pompittiin ja roikuttiin monkeybarissa. Oli kyllä niin nastaa vaikka joka paikka rakkuloilla ja mustelmilla sen jälkeen :D Eilen käytiin sitten vielä Santahaminassa sotilastreeneissä, myöskin valmisteluja Tough Viking kilpailuun joka käydään syyskussa Kaisaniemessä. Lisää mustelmia ja kokemuksen rikkaampana selvittiin treeneistä, ihan mahtavaa! En malta odottaa että pääsen joku toinen kerta kokeilemaan sitä rataa! 

 

Treenaaminen on aivan parasta, siitä on tullut niin semmonen elämäntapa että jos ei treenaa niin tulee vaan paha mieli ja paska päivä. Voin hyvin kun saan liikkua, syödä suhteellisen terveellisesti mutta kuitenkin maltilla nauttia herkkuja.

Just nyt oon Ferrerissä duunissa, täällä on taas kaikkea ihanaa uutta. huh. Huomenna mamman oma vauva Winston lähtee Hempalle Rovaniemelle kesälomalle ja jään ilman lasta! Lauantaina Miss Helsinki 2016 viimeinen semifinaali, sitten kaikki 10 finalistia on koossa! Aika jännää! 

Maanantaina matkataan Martinan ja Helin kanssa Maltalle kuvausreissulle! Sieltä lupaan päivitellä ihania kuvia. Perjantaina kun tuun takaisin mua odottaakin jo ihana vieras ja lauantaina mennään isoihin pippaloihin SummerSaunalle http://summersauna.fi/sv/ Tästä linkistä pääsette tsekkaan frendin saunalautan, ihan huikee mesta pitää bileet, SUOSITTELEN! 

Sitä seuraava viikko kuluukin aika pitkälti duunissa ja kuvauksissa. 28.7 lennänkin jo Kemiin ja käydää Levillä Martinan kanssa vähän treenaa ennenku jään Kemiin Satama Open Airiin duuniin VIP-hostiksi. 

Oon tällä hetkellä jotenkin niin onnellinen, kaikki asiat on niin tasapainossa. 

Please don't be a bitch to me. Because then I'll  have to be a bitch back and I can do it better than you. 

 

Rauhaa ja rakkautta,

Rosanna