RK-Promotions

Tukkataikoja by Jesse Rasinmäki Noir Concept

rosanna kulju2 Comments

Tänään mulle on leikattu lyhyet hiukset! Ai vitsi, että muuten jännitti..

Olen muutaman viikon jo miettinyt 'mitä jos leikkaisin lyhyet' 'sopisko mulle lyhyemmät hiukset' jne. Mun omat hiukset on todella paksut ja pitkät, mulla EI ole pidennyksiä ollut eikä ole. MUTTA, mulla on ollut pitkät koko elämäni ja en ole mikään innokkain ihminen laittaan hiuksiani. Pesen aina illalla, ettei tarvii kuivaa ja suoristan/kiharran jos on ihan pakko. Joten ihan turhaan mulla on pitkä upea takkutukka lippiksen alla tai sillä mun perus-tötteröllä. 

Päätin leikata, kysyin onko Jessellä aikaa ja sovittiin että tulen tiistaina klo 14.00. Jesse tosiaan tekee hiuksia Salon Noir Conceptissa Kalevankadulla. Mun mielestä liikkeessä erittäin viihtyisä miljöö ja plussat siitä että sieltä saa ihanaa erikoiskahvia tai LASIN VIINIÄ leikkauksen kanssa. Ihan mahtavaa! Henkilökunta on aina ollut todella iloista ja ystävällistä kun olen käynyt. Pidän Jessestä koska Jessellä on cool oma tyyli ja luotan siihen että hänellä on silmää leikata mulle kiva letti. 

Hiukset tuntuu nyt todella terveeltä, kevyitä ja näyttää superfresheiltä! Mä oon niin tyytyväinen ja tunnen kuinka paljon sain tästäkin asiasta energiaa arkeen. Huomenna kun saan vielä uudet ripset taas niin kelpaa kyllä mennä kuvauksiin torstaina. :)

2015-08-11 14.29.58.jpg
2015-08-11 17.07.28.jpg
2015-08-11 17.37.50.jpg

http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1439262338486.html

Iltasanomat teki myös jutun tästä muutoksesta jossa hauska äänestys :D 

Kumpi on sinun mielestäsi parempi? Pitkä vai lyhyt? 

Ps: muistakaa seuraa mua snapchatissä, postailen sinne todella paljon kaikenlaista matksua päivittäin :) rosannakulju 

Suosittelen Jesseä lämpimästi, täältä pääset vaivattomasti tekemään ajanvarauksen; http://www.noirconcept.com tai facebookista nimellä 'Noir Concept'. 

Jesse Rasinmäki - Noir Concept, Kalevankatu 6 00100 Helsinki, +358 44 583 7777 

Nyt laitan kyllä nukkumaan kun herännyt jo 05 treneihin ja sen jälkeen ollut aika kiireinen päivä. Huomenna aikainen herätys aamulenkille =) 

PEACE and LOVE,