RK-Promotions

Ensimmäinen koulupäivä.

rosanna kulju2 Comments

Hyvää huomenta! Tai huomenta, heräsin jo vartin yli seitsemän todella levänneenä. Rakastan tätä kunnon aamurytmiä. Tänään se tietenkin menee piloille ku meen yöksi töihin. Normaalisti en tee keskellä viikkoa vuoroja juuri koska se sekoittaa mun rytmiä mutta tänään päästän rakkaan työkaverin viihteelle! =) 

Heräsin, lähdin lenkille aurinkoiseen kaivariin. Sain mukaan pienen kaverin Roxyn, kaverin koiranpentu. SUPERSÖPÖ! Olin unohtanut millaista on liikkua pennun kanssa, se jarruttaa ja jää unelmoimaan, on kiinnostunut kaikesta ja kaikki on kiinnostuneita siitä :D Oli ihana aamukävely! 

Nyt on ihan täynnä ja ajattelin suunnata salille ennen ripsihuoltoa. Illalla ennen töitä oon kuitenkin the Voicen vieraana Hernesaarenrannassa, kuunnelkaa siis The Voicea 18-20. 

Tämä kuva minusta ykkösluokalta tänään Iltasanomissa! Varokaa pikkusia koululaisia liikenteessä tänään! 

 

 

Ikävä perhettä. Äiti ja isä ja kaikki sisarrukset, rakastan teitä. 

Ikävä perhettä. Äiti ja isä ja kaikki sisarrukset, rakastan teitä. 

Nyt liikuttaan läskiä! Burn fat burn! 

XOXO,

Rosanna