RK-Promotions

The Closet Boutique

rosanna kulju2 Comments

 

 

Hello kaikki ihanat naiset!

Sain heinäkuun alussa kotiin paketin jossa oli ihania mekkoja ja asusteita. The Closet Boutiquelta Porista. www.thecloset.fi osoitteesta pääset kurkkaamaan mitä kaikkea siellä on; bandagemekkoja, hienompia juhlamekkoja, paitoja, toppeja, hameita jne. Tällä hetkellä ale käynnissä plus että sivulla on ilmainen toimitus 31.8.2015 saakka. 

PLUS Kuponkikoodilla Rosannaforthecloset saa -20% alennuksen kaikista tuotteista 23.8.2015 saakka. Minimiosto on 20,00 €.

 

Tässä mun lempparimekko The Closetista. Instagramissa @thecloset.boutique voitte käydä katsomassa mitä muita mekkoja mulla on kyseisestä liikkeestä. :) Tämä mekko sopisi mahtavast esim kaverin häihin tai kihlajaisiin. Kuka mun frendeistä menis nyt nopeasti nopeasti naimisiin?! Yks kaveri meni kyllä kihoihin mutta oon just silloin Lontoossa kun pidetään juhlat.. 

2015-08-11 18.33.10.jpg

Ps: Sori kuvien laatu, eve otti musta nämä eilen mun puhelimella joka on jo vähän aikansa elänyt. Yritän saada sen pikkukameran hommattua pian :) 

Love,

Rosanna