RK-Promotions

Perjantai

rosanna kuljuComment

Ihana päivä! Eilen oli mun viimeiset treffit Hottiksiin ja kuvauksissa meni koko päivä. Olin niin loppu illalla että nukahdin 20.30.. Semmosta. Heräsin tänään 04.30 ihan noin vaan, söin puuron rauhassa ja 06.00 oli treenit. Tiistai ja perjantai käyn Lean In Five Weeks treeneissä Hietsun rannassa. Nämä treenit on mun personal trainer Jari Sorsan ohjelmien lisäksi. 

Oli huiput treenit, tuntuu jo pikkuhiljaa että alkaa arki rullaan ja treeneissä menee superhyvin! Treenejen jälkeen laitoin ruokaa ja nyt odottelen lounaalle seuraa. Illalla taas normaalisti töihin ja siellähän se viikonloppu sitten meneekin! =) 

ja nyt olen vihdoin maistanut ja rakastunut tähän pre workoutiin Fitnessgurulta! Maistuu ihan cocoacolalle :D Tai oikeastaan cola-mehujäälle.  www.fitnessguru.com       Nyt päikkäreille ja sit lenkille! Ihanaa päivää kaikille <3     XOXO,  Rosanna

ja nyt olen vihdoin maistanut ja rakastunut tähän pre workoutiin Fitnessgurulta! Maistuu ihan cocoacolalle :D Tai oikeastaan cola-mehujäälle. www.fitnessguru.com 

 

Nyt päikkäreille ja sit lenkille! Ihanaa päivää kaikille <3

 

XOXO,

Rosanna