RK-Promotions

SUNDAY

rosanna kuljuComment

Ah Sunnuntai! Rakastan sunnuntaita. Suurin osa ihmisiä taitaa pyhittää sunnuntain levolle (tai darralle), mä sen sijaan mielelläni käyn pitkillä kävelylenkeillä, treenaan ja pesen pyykkiä etc. Tänään olo on todella tukkoinen ja yritän napsia naaman kaikki mahdolliset vitamiinit, en halua tulla kipeeksi nyt just kun on todella hyvä boogie treenejen suhteen. 

Tänään on ravintolapäivät Helsingissä! Niin mahtava tapahtuma, hyvää ruokaa jokaisella nurkalla ja vieläpä kaikki kotitekoista ja suurin osa todella halpaa. Tällä kertaa multa jää kaikki ihanat jälkkärit kyllä välistä mutta syön kaikkea terveellistä matkalta :D Just tässä nautiskelen aamukahvia ja ajattelin kohta laittaa aamupalaa. Tänään käyn ryhmätunnilla kuten viikonloppuisin muutenkin suurimmaksi osaksi. Perjantai, lauantai ja sunnuntai teen yötöitä ja mulla on kroppa niin väsynyt ettei energiaa ole kunnon puntti-treeniin joten ryhmäliikunta on silloin just hyvä vaihtoehto! Suosittelen muutenkin mun salia, ihana rauhallinen kuntosali jossa kaikki modernit pelit ja vehkeet ja ystävällinen henkilökunta! www.foreverclub.fi 

Eilen duunissa otettu kuva, maailman paras Jannica on palannut lomilta. Sama tiimi jolla kaikki joskus alkoi Showroomissa! Eeva puuttuu, ihana Eeva. Noin kolme vuotta sitten meistä tuli Jannican kanssa tiimi! Aika rientää. Tällä hetkellä varmasti kuitenkin vahvin ja paras host- tiimi koskaan meillä, Jannica, Victoria ja minä! Mä lovetan ainakin. Mitäs mieltä te olette?

Eilen duunissa otettu kuva, maailman paras Jannica on palannut lomilta. Sama tiimi jolla kaikki joskus alkoi Showroomissa! Eeva puuttuu, ihana Eeva. Noin kolme vuotta sitten meistä tuli Jannican kanssa tiimi! Aika rientää. Tällä hetkellä varmasti kuitenkin vahvin ja paras host- tiimi koskaan meillä, Jannica, Victoria ja minä! Mä lovetan ainakin. Mitäs mieltä te olette?

Tänään illalla vielä töihin ja huomenna sitten vapis ja PT:n kanssa treenit. Mitäköhän se Jari tällä kertaa on keksinyt... :D Peloittaa jo valmiiksi!

Pieni loppukevennys hahahaha, nauroin niin paljon kun näin tämän :D 

Pieni loppukevennys hahahaha, nauroin niin paljon kun näin tämän :D 

Ihanan aurinkoista sunnuntaita kaikille. 

PS: Muista että voit seuraa elämääni todella läheltä snapchatistä: rosannakulju 

All the love,

Rosanna