RK-Promotions

Hammaslääkäri

rosanna kulju1 Comment

Tänään kävin hammaslääkärissä. Minulla on ollut pienestä saakka paljon reikiä ja minulle on kerrottu että tämä voi johtua suun bakteerikannasta. Joillekin tulee enemmän reikiä vaikka harjaisi hampaita sata kertaa päivässä ja ei söis herkkuja jne. Olen yksi niistä. 

Korjattiin tänään taas yksi reikä ja perjantaina jatketaan. Pakko saada hampaat kuntoon nyt kun on mennyt jo kaksi kuukautta siitä että lopetin tupakanpolton! Korjautan koko suun nyt ja ensi viikolla onkin jo valkaisun aika Glossilla. Olen aiemminkin käynyt Glossilla valkaisussa kaksi kertaa ja molemmilla kerroilla olen ollut ihan supertyytyväinen palveluun ja ennen kaikkea tulokseen! Aiempina kertoina olen 'pilannut' hyvän valkaisun polttamalla tupakkaa. Tällä kertaa sellaista tyhmää tapaa ei ole enään!

Huomaan muuten todella paljon eroa etenkin juoksussa nyt kun olen savuton! Kaikki rullaa paremmin. 

Hammaslääkärinä toimii Asos Khosronia Oral Hammaslääkäreillä Tikkurilassa jatkossa. Nuori kundi joka todella ymmärtää ihmisten päälle. Sosiaalinen ja mukava kaveri! Mua jännitti todella paljon taas tänään, mutta rauhoituin todella nopeasti ja koko hoito meni nopeasti ja ei sattunut lainkaan! PAPUKAIJAMERKKI mulle! Jee! 

Mulla on jokainen lihas ihan rikki, eilen tehtiin aamutreeneissä muutamia testejä kuten esimerkiksi lankkutesti. Lankussa pysyin 6minuuttia ja 30sekunttia jonka jälkeen alkoi todella tärisyttään ja luovutin :D Illalla kävin vielä salilla vetämässä Jarin uuden käsitreenin, HUHU! Tänään ajattelin käydä kaverin kanssa palauttavan lenkin että jaksan taas huomenna Jartsan rääkkiin!

Tein vasta niin ihanaa ruokaa, kananuudeleita ja kanaa, parsakaalta ja salaattia! =) NAM. 

xoxo,

Rosanna