RK-Promotions

MedSpa

rosanna kuljuComment

Aamutreenit vedetty, aamiainen syöty ja nyt ajattelin kirjoittaa vähän minulle viime torstaina tehdyistä hoidoista. 

Mulla on aina ollut ajoittain huono iho, oon luullut että se johtuu tupakan poltosta. Nyt kun olen sen lopettanut, halusin ihon kuntoon taas. Kysyn Riitalta mitä tälle voisi tehdä ja tietysti vastaus löytyi, tehdään sulle ihmehoito, tuu vaan. Ja ihmehoito olikin! Aloitettiin tekemällä mantelihappohoito joka sileyttää ja pehmentää ihon pintaa, jonka jälkeen tehtiin mikroneulaus joka kaunistaa ihoa sisältäpäin. Oon uskonut että mikroneulaus sattuu ihan sikana, mutta eipäs sattunutkaan! Enemmänkin nipisti ja oli todella nopeasti ohi. Samaan aikaan ihon alle laitettiin esim c-vitamiinia. Neulauksen jälkeen laitettiin vielä ihana hunajanaamio joka tuoksu syötävän hyvälle!! 

Ihoni ei ole koskaan tuntunut näin pehmeältä tai näyttänyt näin 'heleältä'. En malta odottaa kuinka ihana lopputulos saadaan aikaan kun käyn kerran kuukaudessa Riitalla hoidoissa. Suosittelen kaikille ja henkilökuntakin on niin super mukavaa ja ammattitaioista. 

Tässä mulle on juuri laitettu hunajanaamio! Vähän punottaa ihoa :D 

Tässä mulle on juuri laitettu hunajanaamio! Vähän punottaa ihoa :D 

Tässä MedSpan elokuun tarjous:
Hunajakollageni hoito+dermapen/mikroneulaus 49€(norm.149€)
Hunajakollageeni hoito nuorentaa ihoa muun muassa silottamalla ryppyjä. Pehmentää ihoa ja hiussuonisto alkaa toimia paremmin, joten iho saa enemmän happea ja ravintoa. Myös kuona-aineet vaihtuvat tehokkaammin.
Ihosta tulee pehmeämpi, paksumpi ja kestävämpi. Solukerrosten määrä ja laatu paranevat, samoin entsyymien, proteiinien ja ihon rasvojen laatu.
Myös pigmenttiläiskät saavat kyytiä, sillä melaniini jakautuu paremmin ja tasaisemmin. Suositellaan n.1krt/kk ja voidaan myös yhdistää muihin hoitoihin kuten esim. mesoterapia.
Varaa oma aikasi netistä.
 www.kauneuskeskusmedspa.fi

Riitta Randström

Med Spa Body & Mind Center

Abrahaminkatu 6

00180 Helsinki

Ajanvaraus ti-pe klo 10-17

09 6211126

Päivystysnumero 040 560 4521

Tämä kuva kolme päivää hoidon jälkeen!

Tämä kuva kolme päivää hoidon jälkeen!

Seuraavana päivänä

Seuraavana päivänä

Ihanaa päivää kaikille <3