RK-Promotions

Gloss Hammashoitopalvelut

rosanna kuljuComment

Noniin! Nyt olen saanut hoidettua kaikki hampaani kuntoon. Asos Khosronia on hoitanut multa kaikki reijät ja lohkeamat kuntoon, nyt ei tarvii vuoteen mennä hamppilääkäriin! JEBAJEE!

Eilen tosiaan aloitin päiväni finalistejen ja Martinan kanssa jonka jälkeen suuntasin Snellmanninkadulle Arjalle hampaiden valkaisuun! Oon käynyt Glossilla valkaisussa kaksi kertaa aikaisemmin ja olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen ja etenkin ammattitaitoiseen palveluun. Tänään minulle tehtiin titaanioksidivalkaisu.

Valkaisuprosessin tehostamiseen käytettävä lasertekniikka pystyy hyödyntämään titaanioksidia sisältävää valkaisuainetta enemmän ja saamaan hampaista vielä valkoisemmat.

Valkaisu tehdään aina turvallisesti terveeseen suuhun, sen takia itsekin kävin hoitamassa kaikki hampaat kuntoon että varmasti ei ole reikiä/hammaskiveä jne. Valkaisussa käytetään vain hampaille turvallisia ja tutkittuja terveydenhuollonaineisiin kuuluvia vaalennusaineita (ei kosmeettisia valmisteita). Hampaiden valkaisun suorittaa suun terveydenhoitotyön asiantuntija eli laillistettu suuhygienisti. Arjalla on kiva käydä hoidossa koska hän kertoo kokoajan mitä tekee ja miten tekee! Ei tarvii jännittää. 

GLOSS käyttää hampaiden valkaisujen johtavana asiantuntijana valkaisuhoitoihin lasertekniikkaa, joka on tieteellisesti todistettu parhaaksi menetelmäksi hampaiden valkaisuun. Hampaiden tehovalkaisu tehdään yksilöllisesti ja parhaimman valkaisutuloksen saamiseksi tehovalkaisu sisältää aina kolme lasertehostettua valkaisukäsittelyä. Valkaistava hammasalue on koko hymyalue, yhteensä 10 ylähammasta ja 10 alahammasta, jotta hammaskaari ei näytä lyhentyneeltä valkaisun jälkeen. (Jotkut tehovalkaisut voivat sisältää vain kaksi valkaisukäsittelyä ja 6 ylä- ja alahammasta). 

Tämä 40e arvoinen hammastahna kaupan päälle koko syyskuun ajan tehovalkaisun yhteydessä! Kuvassa myös hammaslanka jota itse käytän, se 'ainoa oikea' minulle :) 

Tämä 40e arvoinen hammastahna kaupan päälle koko syyskuun ajan tehovalkaisun yhteydessä! Kuvassa myös hammaslanka jota itse käytän, se 'ainoa oikea' minulle :) 

GLOSSin tehovalkaisu sisältää perinteisesti tehdyistä laser/tehovalkaisuista poiketen myös ylähampaiden tummempien kulmahampaiden sekä muiden lisäkäsittelyä vaativien hampaiden maksuttoman lisäkäsittelyn, jotta kaikista hampaista saadaan kauniit ja tasaisen valkoiset.

Nyt on kyllä sitten niin valkoinen hymy, valkoisempi mitä viimeksi oli valkaisun jälkeen! Huippu fiilis kun tietää että suu voi hyvin ja kaikki on kondiksessa :) Tärkeintä elämässä on just ne pienet asiat ja päivät täynnä hymyä aamusta saakka. :) 

 GLOSS Hammashoitopalvelut Oy
Snellmaninkatu 19-21 A, 00170 Helsinki
Puh. 010 387 8270

 www.glosshymy.fi

XOXO,

Rosanna