RK-Promotions

Torstai on toivoa täynnä

rosanna kuljuComment

Well hello hello, tänään aloitin aamun Polhemillä Aleksanterinkadulla finalistien ja Martinan kanssa. Tytöille haettiin upeat Casallin treenivaatteet skabaa varten! Ensimmäinen bootcamp on jo ens viikonloppuna. APUA aika menee niin nopeesti! Huh!

10.00 kävin Arjalla GLOSSilla valkaisussa josta kirjoitan huomenna blogiin postauksen kuvineen päiviineen. Treenattiin Jarin kanssa käsiä tänään.. HELL YEAH! Pikkuhiljaa huomaa taas että treeni alkaa kulkeen ja paino tippuu ja ennen kaikkea: oon vahvempi. Käsitreeni oli kyllä rankka ja se tehtiin Taffereilla. Ihan huiput jos tuntuu et väärät paikat väsyy kun vaikka esim tekee taljalla jotain. 

Elikkäs näyttää rannetuelta, mutta siinä on semmoset 'kumiliuskat' jotka kieritetään painon ympärille jotta saataisiin pitoa! Ihan huikee apu treneeihin!      Kiitos Jartsa, oot best.       

Elikkäs näyttää rannetuelta, mutta siinä on semmoset 'kumiliuskat' jotka kieritetään painon ympärille jotta saataisiin pitoa! Ihan huikee apu treneeihin! 

 

Kiitos Jartsa, oot best.