RK-Promotions

BACK TO BASICS

rosanna kulju1 Comment

Hell yeah. Nyt mulla alko syksy! Aina mun synttäreiden jälkeen alkaa syksy ja piste :D 

Hyvä fiilis. Mitäs tässä. Just istun töissä Ferrerissä ja vastailen sähköposteja. Tästä syksystä tulee upea mutta kiireinen. Treenaan täysiä, kahden ohjelman julkistamiset, Miss Helsinki 2016 kiertue, duunit, kuvauksia, lontoon reissu, ulkomaanreissu, Miss Tourism World Thaimaassa, Levin reissut jne jne. IM SO HAPPY!  Vaikka tulee olemaan kaikkea mahdollista ja ajoittain vähän kiirettäkin niin nautin ja lisää kaikkia juttuja saa tarjota :D hehe.

Kaikki kymmenen Miss Helsinki 2016 finalistia on valittu kolmen semifinaalin kautta. Oon ehdotttomasti sitä mieltä että oikeat tytöt pääsi finaaliin, pari jäi kieltämättä harmittamaan. Mutta valitettavasti kaikkia ei voi valita! Oon ollut tuomaristossa kaikissa semifinaaleissa ja tulen olemaan finaalissakin tuomaristossa. Tyttöjä on valittu jatkoon semifinaalista haastattelun ja esiintymisen perusteella. 

Joku joka osaa puhua ei välttämättä osaa olla lavalla lainkaan, puuttu karisma tai jopa pelkää esiintymistä. Sit taas joku joka voi olla upea lavalla voi olla esim ihan todella 'tyhjäpää' tai tyly. Mä olen henkilökohtaisesti antanut enemmän painoa haastattelulle. Mä oon tykännyt mimmeistä jotka on ollut mielenkiintoisia, heittänyt läppää, ollut rentoja, kertonut avoimesti itsestään, ollut itsevarmoja tai yksinkertaisesti sen takia että mulle on jäänyt superhyvä fiilis siitä ihmisestä. Mä en myöskään itse ainakaan halua että pinnalliset mimmit jotka haluaa vaan sen julkisuuden saa paikkaa finaalista. En arvosta lainkaan. Tai semmosta mimmiä joka ei ole aito. En kestä semmosia. Yök. 

Nyt jo kysytty onko suosikkeja? Tottakai mulla on omat suosikkini jo nyt. Yksi suosikki tuli jo ensimmäisessä castingissä, toinen tuli myöhemmin jne. Näin se menee! Mä toivon että minun seuraaja on mahdollisimman paljon oma itsensä ja uskaltaa kertoa mielipiteitänsä jne. Nämä on asioita jotka on niin helppoja sanoa mutta ei välttämättä pidä paikkaansa sit kun olet vähänkään julkisuudessa ja joku vetää herneet jokaisesta sanasta jonka sanot. 

Mä oon näiden mimmejen mukana jokapaikassa ja ihan innoissani! Haluan oppia tuntemaan näitä upeita mimmejä! 2.9 on finalistien julkistaminen, lisää infoa siitä myöhemmin. Nyt jo voitte käydä stalkkaa mimmejä instagramista hashtägillä #misshelsinki2016 

Mut nyt mun asioihin! Olen lopettanut röökin polton kohta 5 viikkoa sitten ja oon niin superylpeä itsestäni! Haluan keväällä mahdollisesti juosta puolimaratonin ja nyt syksyllä on myös tuo Tough Viking. Olen lihonnut melkein 5kg heinäkuun aikana, ihan hirvittävä määrä kiloja mut eipäs mua haittaa, tiputan ne nyt syksyllä. 5kg ei ole kallis hinta terveellisemmästä elämästä ja raikkaammasta olosta ja ihosta! Me so happy happy. Mun PT Jari Sorsa tulee bäk maanantaina kesälomalta ja aloitetaan taas uudella energialla kohti huippukuntoa. Ens viikolla saan myös uusia lisäravinteita Fitnessgurulta. Hyvä syksy siis tulossa.  En malta odottaa.

Hottikset. Jepjep. Nimi on ihan vitun daiju mut enhän mä oo sitä päättänyt. :D Vähän huumoria peliin jengi! Syksyllä tulee huikee formaatti jossa ihan takuuvarmasti saatte nauraa. Mullakin kaikenlaisia kumppaneita haha. Se siitä asiasta :D Mä en oo niinku Bile-Dani joka vaan haluaa ja arvostaa niitä ulkoisia asioita. Ymmärrätte varmaan kuitenkin että videoista on tehty provosituja ja ettei ketään kiinnosta kun kerron millaisen miehen oikeasti haluan? Luotettavan, sosiaalisen, humoristisen ja avoimen miehen. Ehkä oon jo löytänyt miehen, ehkä en. Jos olisin, en kertoisi siitä julkisesti. Se on mun oma asia ja haluan pitää sen niin. Molempien takia. 

Nyt jatkan duuneja, ihania syyskledjuja tullut. AH. Tänään ajattelin käydä crossing-tunnilla ja vähän venyttelemässä. Aamulla piti mennä treeneihin sillo 06 mut sato ja ukkosti niin paljon että ne peruuttiin. :D haha. Huomenna 06 hiekka pöllyää hietsussa, satoi tai paistoi.

 

Muutamia kuvia Lapin reissulta:

2015-08-01 21.47.58.jpg
2015-07-31 13.10.29.jpg
2015-08-01 14.49.52.jpg
2015-08-02 16.54.31.jpg
2015-07-31 00.00.31.jpg

With Love,

Rosanna