RK-Promotions

Miss Helsinki 2016 Finaali ja mitä sen jälkeen?

rosanna kulju3 Comments

Iltoja. 

Olen niin onnellinen. Tulin muutama tunti sitten kotiin Voimaruoka Workshop-illasta joka oli ihan superkiva! Paikalla oli paljon tuttuja ja päästiin kokeilemaan kaikkea mahdollista.. Oli raakasuklaata, brownieita ja smoothieita tehtynä Voimaruoan tuotteista. Oon itseasiassa kokeillut näitä jo yli 6kuukautta ja pakko sanoa että tykkään ja käytän osaa niistä joka päivä! Esimerkiksi tämä Wholefood 360 vanilja on mulla aamupuurossa joka aamu ja kaikissa smoothiessa jotka teen. Nyt päästiin myös käyttämään enemmän Wholefood 360 suklaata joka oli yllättävän hyvää. Ihaninta oli varmasti just se Wholefood 360 suklaa, hunaja, suola ja cashewpähkinät sekaisin. JUST sellainen iltaherkku jos tekee mieli jotain makeaa. Ja kaiken lisäksi terveellistä! Suosittelen! 

PS. Haluaisitteko tästä viimeisestä herkkureseptistä erillisen postauksen? 

Viime viikolla tehty iltapala-smoothie jossa Wholefood 360 vaniljaa ja marjoja

Viime viikolla tehty iltapala-smoothie jossa Wholefood 360 vaniljaa ja marjoja

 

Päästiin myös tutustumaan Harmonian Regulaattiin. Mielenkiintoinen tuote ja otin sen nyt kokeiluun, toivon salaa että se parantaisi mun ihon. Ilmoittelen miten käy! Olen jotenkin todella innoissani lähdössä käyttämään tätä!

kuva lainattu netistä

kuva lainattu netistä

 

Aamulla nukuin pitkään ja halailin poikkiksen kanssa mahdollisimman pitkään ennen aamulenkkiä. Mun koira, Winston, rakastaa lunta ja menee ihan sekaisin siitä että oikein huvittaa. :D Käytiin lenkillä ja sen jälkeen lähdin Mailiksen kanssa salille. Mailis oli mun kanssa myös tuossa SomeWorksin järjestämässä Voimaruoka-illassa. Tästä pääsette hänen blogiin; http://fitnet.fi/blog/mailis/miss-helsinki-2016/

Mun pojat <3

Mun pojat <3

 

Mitenkäs tuo finaali sitten meni? No. Olen todella tyytyväinen voittajaan, Jessica Ruokolaan. Jessica on todella kaunis, fiksu ja hyvällä tavalla todella erilainen nainen. Tutustuin Jessicaan jo syksyllä 2014 paremmin ja hänestä on tullut minulle hyvä ystävä. Herttainen, huomaavainen ja lojaali mimmi. Kaikki mitä nyt tapahtui jälkikäteen on todella harmillista ja tekisin kaikkeni jotta voisin helpottaa tuskaa.. En voi tehdä muuta, kun olla hyvä ystävä ja hyvä tuki. Ja sen teen, hinnalla millä hyvänsä. <3 

 

Mun mielestä show oli finaalissa upea kaikinpuolin! Hienoin talentti oli ehdottomasti Meijulla, upein lava-karisma oli Marielalla ja paras haastattelu Hannaleenalla. Aurinkoisin ja eniten aidon olonen tyttö koko kiertueelta oli mun mielestä Mailis. Ja tähän pakko lisätä että kaikista eniten tasapainoisesti hyvä koko kisan läpi oli Jessica. Vahva haastattelu, itsevarmuus ja tyrmäävä kauneus vei ainakin minun sydämeni. Se ei todellakaan tarkoita ettei muut tytöt olisi ollut hyviä, tuomaristossa nyt vaan joutuu valitsemaan kenelle antaa korkeimmat pisteet ja kenelle vähemmän pisteitä. Jos oisin voinut valita, oisin valinnut kaikki voittajiksi. 

 

Mahtavia juttuja on tulossa! Jos 2015 oli minun vuoteni, tuleva vuosi tulee olemaan vielä hienompi! Olen vihdoin löytänyt mun rinnalle ihmisen joka aivan oikeasti tykkää musta sellasena kun olen. Ihmisen, ketä arvostan ja joka arvostaa mua takaisin.  Suunnitteella on todella kivoja juttuja työrintamalla ja kaikki jotenkin loksahtaa paikoilleen. Tästä lisää myöhemmin.. ;) 

Ihmettelen suuresti miksi ihmiset on niin varovaisia. Tai siis tarkoitan että jos jokin tuntuu hyvälle ja viihtyy niin miksi sille ei voisi antaa mahdollisuutta? Tofen kanssa menee todella hyvin kaikin puolin ja vaikka ei olla kauaa seurusteltu niin tunnen olonijotenkin tosi turvalliseksi ja onnelliseksi hänen kanssaan. Miksi sitten en voisi ottaa tätä mahdollisuutta olla onnellinen? Mitä nopeammin pääsee toisen arkeen ja elämään, sitä nopeammin huomaa onko hyviä yhdessä vai ei. Lyhyesti: GO FOR IT, LISTEN TO YOUR HEART <3 Ja voin sanoa, when you know you know.

Hiukset: Jesse Rasinmäki / Salon Noir, Meikki: Kria Janhonen, Ripset; Lashes by Lotta, Korut Ibero Haalari: ACNE, Rusketus Vitaliberata, Kynnet: Marianne Koskinen / Salon Milagro

Hiukset: Jesse Rasinmäki / Salon Noir, Meikki: Kria Janhonen, Ripset; Lashes by Lotta, Korut Ibero Haalari: ACNE, Rusketus Vitaliberata, Kynnet: Marianne Koskinen / Salon Milagro

MEINAS UNOHTUA TÄRKEIN! Mitä pidätte mun uusista hiuksista? Ainakin erilaista jos ei muuta :D Mun mielestä nämä on tosi mageet! Mun äiti, mummo ja täti on kaikki kampaajia, silti viihdyn eniten Jessen käsittelemänä. Aina hyvä lopputulos, kiitos siitä Jesse ja koko Noirin väki. <3 

Rakkaudella, 

Rosanna