RK-Promotions

Granny

rosanna kuljuComment

Kello on 21.30, on perjantai ja makoilen todella onnellisena sängyssä. Tänään käytiin Tofen kanssa kimppatreeneissä Jarin ja Heidin kanssa Lahdessa. Oli aivan superkivaa ja ennen kaikkea todella tehokasta. Uusia liikkeitä ja tuttuja liikkeitä uusilla twisteillä. Treenejen jälkeen syötiin lounas ja ajettiin takaisin Helsinkiin. Kokkailin meille ruokaa valmiiksi jääkaappiin ja kävin Willen kanssa lenkillä. Aamulla oli aivan mahtava sää, haluaisin että kevät olisi jo nyt! 

Maaliskuussa ollan lähdössä Tofen kanssa reissuun, en malta odottaa että pääsen auringon alle. On semmonen fiilis että kaipaan aurinkoa, rantaa ja kasoittain kirjoja. Viime vuonna oltiin koko maaliskuu Thaimaassa Hengenpelastajissa ja silloin oli ihanaa palata kotiin kun Helsingissä oli jo kunnon kevät. 

Rakastan tätä rytmiä. Herätä 07 ja laittaa nukkumaan viimeistään 22.00. Valitettavasti mulla noi yötyöt sekoittaa pakkaa niin pahasti että aina menee pari päivää palautua rytmiin. Huomenna on pitkä päivä, ensin olen Verkkokaupassa esittelemässä Selätintä ja sen jälkeen olen illalla houstaamassa Tammisaaressa. Sen jälkeen meen vielä yöksi Showroomiin. Ei se haittaa, on kivaa tehdä nimenomaan tuon tyyppisiä päiviä. Ei ainakaan tule tylsää.. Keväälle on kovasti suunnitelmia, etenkin yksi hieman isompi projekti josta kerron lisää lähempänä. 

Hyvää yötä maailma. Olkaa kilttejä toisillenne. Mullakin on nykyään oikein virallisesti avopuoliso, aika jännää. Ja vieläpä komea ja ihana sellainen. Kaikki ansaitsee onnen, muistakaa se. <3