RK-Promotions

Tervetuloa 2016

rosanna kulju1 Comment

2015 on ollut mahtava vuosi, oon kertonut sen jo monta kertaa. 

Teinkö uudenvuodenlupausta? Tein. Mutta en kuitenkaan. Elän jo valmiiksi aika terveellistä elämää ja treenaan joten en ole aloittanut tätä vuotta kieltämällä kaiken. Eilen illalla treenejen jälkeen join lasin viiniä ja söin juustoja. Välillä voi ja pitää herkutella, mutta maltilla. Ei ole mitään järkeä lopettaa kerralla kaikkea ja treenata kun hullu pari viikkoa kunnes mielenkiinto lopahtaa ja herkut alkaa maistumaan. Mielummin järkeviä ja pysyviä muutoksia. 

2016 kuitekin lupaan olla rohkea ja kokea uusia asioita, lupaan olla hyvä tyttöystävä, lupaan olla avoin ja nauttia elämästä.

 

Urhelilu on mulle tosi lähellä sydäntä. 2016 haluan liikkua vielä enemmän, jatkan normaalisti Jarin Sorsan kanssa ja Forever Töölöllä. Sen lisäksi haluan kuitenkin oppia temppuilemaan eli apinoimaan vai miksi sitä kutsuisi. Onneksi mulla on hyvä tyyppi kenen kanssa opetella, nimittäin Monna. Monnan blogiin pääsette tästä www.monnatreenaa.fitfashion.fi. Alan myös harrastamaan tanssia. Itseasiassa olin junioreiden maajoukkueessa muutaman vuoden mun parin kanssa kilpatanssi-aikoina. En tietenkään ala nyt harrastamaan kilpatasolla vaan ihan harrastuksena lattareita. Tässä alla pari kuvaa pikkurosannasta ja pikkuakselista :D hihi, vuosi 2009 :DD

 

Ollaan Tofen kanssa nyt julkistettu meidän suhde medialle ja hyvältä tuntuu. Tofe on tosi suloinen ja meillä on superhauskaa yhdessä! Oon tosi onnellinen, että olen vihdoin löytänyt tämän oman höpönassun. 

2016-01-03 16.00.07.jpg


Perjantaina käydään Miss Helsinki 2016 finaalia Apollossa, tulkaa katsomaan sillä luvassa huikea show! Oon itse silloin tuomaristossa joten oon siellä koko illan, mulla on aika hauska lookki luvassa.. :D Poikkis varasi meille hotellihuoneen perjantaiksi ja ennen kuin ovet aukeaa otetaan siellä viime vuoden finalistien kanssa skumpat. SIITÄ ON JO VUOSI! sairasta! 


Nyt nukkumaan, oli aika rankka treeni tänään ja huomenna aamulla jatketaan Jarin kanssa. Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3


PS: Mistä haluaisitte että kirjoittaisin?