RK-Promotions

Syksy

rosanna kulju3 Comments

Syksy.

 

Ennen en tykännyt syksystä erityisen paljon, nyt pidän siitä joka vuosi enemmän ja enemmän. Aamuisin lenkillä on värikästä, yleensä aurinko paistaa ja ilma on raikas. Illalla on pimeää ja saa sytyttää vaikka sata kynttilää. Kaivan esille pörrösukat, uggit ja neuleet. Töitä on yleensä syksyllä paljon ja niin myös tänä syksynä. Oon säntäilyt messuilta yötyöhön ja toisinpäin, kuvauksista toiseen ja palavereista treeneihin.  Mutta hyvä niin. 

Olen todella onnellinen. On varmaan tylsää kun kokojan sanon kuinka onnellinen olen, mutta se on totta. Kun syksy tulee niin monet masentuu tai on muuten vaan allapäin. Tässä tulisi minun vinkit miten pitää mieli virkeänä vaikka pimeät ajat tulee. 

- Käy aamulla kävelyllä. Kävely heti aamusta piristää mieltä ja raikas ilma saa heräämään. Lempparimusat korville ja menoksi. Ei sen lenkin tarvii olla tunnin lenkki vaan se voi olla esimerkiksi ihan vaikka 15min. 

- Jos tuntuu ettet saa treneejä/ lenkkejä aikaiseksi niin merkkaa ne kalenteriin. Silloin ehdit jo kauan ennen itse harjoitusta valmistautua siihen itse tehtävään henkisesti. 

- Kirjoita jokaiselle päivälle to do lista; esim ’muista soittaa hammaslääkäriin, muista hymyillä, muista ostaa maitoa’. Näin saat enemmän tehtyä ja samalla muistutat itseäsi esim niin helposta asiasta kun hymyilemisestä. 

- Syksy kun on pörrösukkien ja vilttien aikaa niin muista ottaa päikkäreitä. Päikkärit on tehokkaimmat jos ne on 20-40 min pitkiä. Sitä pidemmät unet voi jopa väsyttää sua enemmän. 

- Laita aikaisin nukkumaan ja nuku pitkiä yöunia. Illalla kun menet sänkyyn laitat kaikki puhelimet ja muut pois ja mietit hetken vaikka millainen päivä sulla on ollut ja mitä voit siitä oppia. Sen jälkeen jätät miettimisen seuraavalle päivälle.

- Jos olet jouluihmisiä, suunnittele joulua tai seuraavaa lomamatkaa. Se antaa aina lisäboostia arkeen kun tietää että loma tuloillaan. 

 

 

Siinä olisi muutama vinkki jonka mukaan minä itse elän. Aikaisin nukkumaan, aikaisin hereille, lenkit aamu-auringossa The Weeknd korvissa. 

 

Oon aivan innoissani että joulu on pian. Joulu on vuoden parasta aikaa. Monet ystävät haaveilee joulusta palmun alla, mutta en minä. Mulle täydellinen joulu vietetään pohjoisessa, kunnon pakkasissa perheen kanssa. 

Jouluaattona herätään, mennään pienen lenkkeilyn jälkeen joulusaunaan. Aamupalaksi syödään tietysti riisipuuroa ja juodaan aamuglögit. Koko talo tuoksuu pipareille ja ihan vaan joululle. Päivä vaan syödään, hengaillaan, katsellaan telkkarista Aku Ankkaa ja illalla pelataan pelejä ja katsotaan elokuvia. Meillä on joka vuosi koko elämäni käynyt oikea joulupukki. :D Tietysti. En usko että ihan vielä luovutaan perinteestä kun serkkupoika on vielä niin pieni ja toivottavasti muutaman vuoden päästä voin itse tuoda oman lapseni jouluna kotiin. Viime vuonna jo vietettiin Tofen kanssa yhteistä joulua ja tänä vuonna jatketaan perinnettä. Mulle on tärkeää, että saan olla jouluna mun läheisten ympäröimänä ja siellä missä pakkanen paukkuu. 

No, ehkä tämä jouluhöpinä nyt riittää.. Onhan siihen vielä aikaa, onneksi pian saa jo ostaa adventtikynttilät. Tänä vuonna en koristele kotia koska joudutaan just heti joulun jälkeen muuttamaan muualle putkiremontin ajaksi. 

 

 

Viikonloppuna on I Love Me messut! Suomen ihanimmat messut! Niin paljon kaikkea hömppää. Itse olen VitaLiberatan pisteellä perjantaina, lauantai ja sunnuntai meneekin sitten Leaderin pisteellä. Tietysti painan vielä yöt päälle Showroomissa! 

Mun äiti on tulossa Helsinkiin tänään viikonlopuksi ja on kyllä ihanaa nähdä myös mammaa pitkästä aikaa kahdestaan. 

 

Nyt hyppelen junasta ulos ja suuntaan kohti Diamond Clinicin kuvauksia! Ihanaa torstaita kaikille.