RK-Promotions

Clarion Hotel & mummoutuminen

rosanna kulju1 Comment

Heippa ihanat,

Viimeiset viikot on ollut todella kiireisiä ja kiirettä jatkuu jouluun saakka. 

Kuukauden olen nyt syönyt Roaccutania ja en oikein tiedä mitä mieltä olen. Ekat kaksi viikkoa ihoa oli kuiva ja kipeä jonka lisäksi finnejä tuli joku miljoona, nyt kaks viimeistä viikkoa on mennyt paremmin ja odotan innolla miten tämä jatkuu. Jokatoinen päivä iho on tosi hyvä ja sitten taas tosi huono ja kipeä. Kuulemma se kuuluu asiaan ja eihän mulla ole enään kun joku 5kk syödä näitä. Ei edes naurata. :D 

 

Tofe lähti sen yhtiökumppaneiden kanssa Thaimaahan rentoutumaan niin nyt ollaan Willen kanssa kahdestaan. On outoa olla ns yksin kotona kun olen niin tottunut olemaan Tofen kanssa niin paljon. Vuosi on mennyt nopeasti kyllä. 

Lauantaina osallistuin Rock Pokeriin ja sehän meni ihan mönkään. Muistakaa seurata mun vlogeja osoitteessa www.pokeri.fi Seuraava turnaus onkin sitten Jyväskylässä 17.12.

Ens kuussa saan paljastaa jotain ihan supersiistiä jonka eteen oon tehnyt töitä jo vuoden! Oon niin innoissani tästä jutusta! En malta odottaa että 2017 koittaa. Niin paljon kaikkea uutta ja mahtavaa. 

Seuraavassa postauksessa esittelen meidän ihanat Miss Helsinki 2017 finalistit vähän erilaisella ja hauskalla tavalla. :D 

Nyt lähden vielä käymään ulkona Winstonin kanssa ja sitten nukkumaan. Nukahdin eilenkin klo 22 ja heräsin aamulla ennen 07 ilman kelloa. Huoh :D On taas se aika vuodesta, kun saan mummoutua ihan rauhassa <3

 

Viime torstaina en ollut kuitenkaan mikään mummo! Oli nimittäin Clarion Hotellin avajaiset jätkäsaaressa ja se ilta oli mieletön! Mahtavat esiintyjät, hyvää ruokaa ja hulluja temppuja. Oli kyllä melkoinen ilta ja seura oli mitä parasta. Skybar oli aivan upea, suosittelen lämpimästi kaikille. Kiitos Kria Janhonen meikistä, joka kerta olen yhtä tyytyväinen <3 

With Love,

Rosanna