RK-Promotions

Miss Helsinki 2017 finalistit vähän erilaisessa haastattelussa... :D

rosanna kulju1 Comment

Heippa ihanat, nyt tulee tämä postaus jossa kysyin kaikilta finalisteilta samat kysymykset! :D 

 

 

 1. Sephora Ikalaba

 • 2 outoa faktaa minusta; Syön jäitä ja en saa nukuttua, jos vaatekaapit avoinna, sillä pelkään sieltä ilmestyvän joku mörkö xD 
 • Esikuvani : äiti ja kaikki naiset, jotka rakentavat omaa elämää että uraa pää pystyssä, no matter what stereotyypisiä juttuja heitetään ympärillä. Sellainen olen itsekin ja tuollaiset antavat mulle voimaa ja uskon itseeni entistä enemmän. 
 • Unelma-ammatti pienenä; Pienenä halusin presidentiksi. 
 • Lempiherkku : Sipsit! En tykkää makeisista. 
 • Lempiquote:  "Don't be the reason someone feels insecure. Be the reason someone feels seen, heard and supported by the whole universe."
 • Miksi minusta seuraava Miss Helsinki : Uskon vahvasti, että monet saisivat samalla lailla voimaa minusta niinkuin minä saan vahvoista naisista. Haluan olla "todiste", että nuoret ihmisetkin pystyvät rakentamaan "oikeita" juttuja/asioita, missä vanhemmat ihmisetkin. Haluan olla esimerkki ns "liian erilaisille" ihmisille. En tosiaan omista missin siroa nenää (johon kaikki nyt halua väkisin tarttua), eli tosiaan se erilaisuus ei ole ikinä este päästä sinne minne haluaa. Erilaisuus on vahvuus. 

 

 

2. Vivianna Eksymä

 • Kaksi outoa faktaa minusta: 1. Oon aivan tajuton kookosfani! Kaikki missä on kookosta, on ihan parasta; kookoslatte, kookosöljy, kaikki ruoat missä on kookosta.. lista on loputon. 2. Saatan bussissa laittaa kuulokkeet päähän, mutta unohdan laittaa musan soimaan. Unohdunkin mietiskelemään maailman menoa ja vaan tuijottamaan ulos bussin ikkunoista. 
 • Esikuvani: Mummini on henkilö jota suuresti arvostan ja josta otan mallia. Häneltä olen perinyt positiivisen elämänasenteeni. 
 • Unelma-ammattini pienenä: insinööri ja muusikko
 • Lempiherkku: Roasbergin brownie 
 • Lempiquote: " Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja kehittyä "
 • Miksi minusta seuraava Miss Helsinki: Mä oon luonteeltani määrätietoinen ja kunnianhimoinen seikkailija. Miss Helsinkinä mä olisin esikuva, jota on helppo lähestyä ja jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä. Haluan myös kumota ennakkoluuloja ja näyttää, kuinka paljon asennetta tämän ulkokuoren alta löytyy!

 

3. Maria Mustonen

 • 2 outoa faktaa minusta: 1. Tankkini autossa ei saa koskaan mennä alle puolen muuten jään kehälle! 2. Kun teen ruokaa kahdelle ihmiselle teen aina varmuudella 10 annosta"vieraiden varalle”
 • Esikuvani: Äiti on kaikista ihanin esikuvani, hän on lämmin ihmisille, kärsivällinen muita kohtaan työelämässä ja ihmissuhteissa, anteeksiantavainen ja ennen kaikkea ihminen joka pistää muut itsensä edelle. Haluan ollaedes puolet äidistäni tulevaisuudessa. 
 • Unelma-ammatti pienenä: Sama ammatti johon nytkin opiskelen; Suurlähettilääksi 
 • Lemppariherkku: Uunista tullut lämmin korvapuusti. 
 • Lempiquote: Se ei pelaa joka pelkää! 
 • Miksi minusta seuraava Miss Helsinki; Minulla on lämmin persoona isolla sydämmellä.

 

 

4. Anniina Kangas

 • 2 outoa faktaa minusta: 1. Mulla on tosi usein tapana hymähdellä yksin niin että vaikutan tosi huvittuneelta. Kun kysyy mille naureskelen, en vastaa. Enkä siis huomaa tuota itse ollenkaan. 2. Rakastan kylmää jauhelihakastiketta. Kyllä, kylmää suoraan jääkaapista.
 • Esikuvani: Mun äidin sisko Hanna jonka perheen luona asuin pari vuotta. Hanna opetti mulle sen, ettei koskaan voi olla liian rehellinen.
 • Unelma-ammatti pienenä: Poliisi. Myöhemmin moottoripyöräpoliisi.
 • Lemppariherkku: Äidin tekemä lämmin mustikkarahkapiirakka.
 • Lempiquote: En osaa sanoa "lempparia" mutta muistutan itteeni aina välillä tekstinpätkästä joka on myös tatuoituna muhun, ja joka päättyy näin: "Fear is stupid. So are regrets." 
 • Miksi minusta seuraava Miss Helsinki? Aito hyväntuulisuus ja vilpittömyys on asioita joista mut muistetaan. Mä rakastan yli kaiken sitä, että saan muut hyvälle mielelle. Pidän myös tosi tärkeänä sitä, että omaan puhtaat arvot, periksiantamattoman luonteen ja jalat jotka seisoo tukevasti maassa. Ne on asioita joita vaalin ja pidän tärkeenä tässäkin jutussa .

 

5. Miska Nikander

 •  2 outoa faktaa minusta:  1. Olen aina ollut poikatyttö mutta pienenä se oli paljon suuremmassa roolissa. En esimerkiksi suostunut ikinä     laittamaan mitään mekkoja päälle ja kerran kun äiti pakotti niin juhlissa kaadoin tahallani mehut päälleni, että sain vaihtaa vara         vaatteiksi otetut verkkarit päälle. 2. Rakastan vilttejä/peittoja! Mitä pörrösempi sen parempi. Joka vuosi saan uuden viltin lahjaksi         koska oon käyttänyt edellisen ihan puhki. Kietoudun niihin kesät talvet aina kun mahdollista. 
 • Esikuvani: Todella monet mulle läheiset ihmiset on mun esikuvia. Jokaisessa on jotain mitä ihailen ja katson heissä ylöspäin. En osaa valita heistä vain yhtä. Kaikki vaikuttavat muhun ja koskettavat mua jollain tapaa.
 • Unelma-ammatti pienenä: Rekkakuski, kävin usein mun vaarin työpaikalla satamassa kattomassa rekkoja ja kuuluin jopa sellaseen "rekkakerhoon" missä joka kuukaus tuli kotiin rekkalehti. 
 • Lemppariherkku: Irtokarkit.
 • Miksi minusta Miss Helsinki: Kun teen jotain teen sen loppuun asti täysillä parhaani mukaan. Haluan olla esikuvana muille ja näyttää, että olemalla avoin ja oma itsensä pääsee jo pitkälle. Rohkeasti vaan pois omalta mukavuusalueelta niin saavuttaa unelmia! Tiivistettynä; ahkera ja rohkea mutta kuitenkin jalat maassa.

6. Karoliina Ala-Kantti

 

 • 2 outoa fatkaa minusta: Kun lähden kotiovesta jonnekin, palaan aina vähintään kaksi kertaa sisälle hakemaan unohtuneita tavaroita. Sisällä ollessani en välillä muista mitä olin hakemassa ja minun täytyy palata takaisin siihen paikkaan missä muistin unohtaneeni jotain esimerkiksi hissiin tai ulko-ovelle ja tehdä uusi kierros. Tästä syystä olen asentanut kännykän kelloni 15 minuuttia normaali aikaa edelle. Toinen fakta on että minulla on vaikeus löytää asioille parit. Käytän usein eri parisia sukkia, jotka ovat myös usein varpaista rikki koska varpaankynsien leikkaaminen on minulle ylipääsemättömän työlästä hommaa.
 • Esikuvani: Iskä. Koska isi on rakentanut kaiken itse alusta loppuun elämässä ja lähtenyt nollasta liikenteeseen. Ihailen hänen työmoraalia, huolenpitoa perheestä ja muita ihmisiä kohtaan. Hän on antanut minulle sellaisen mallin elämässä, mitä joskus tulevaisuudessa haluan jakaa myös omille lapsilleni. 
 • Unelma-ammatti pienenä: Eläinlääkäri
 • Lemppariherkku: sushi
 • Lemppariquote: ’Don’t ever compare yourself to others. You are not a copy, you are an original. Craft your own individuality and sense of style and just be yourself.’ 
 • Miksi minusta seuraava Miss Helsinki: Mua on ihmisten helppo lähestyä ja oon tosi jalat maassa tyyppi. Oon ihan tavallinen ihminen enkä esitä mitään muuta kuin olen.

7. Melina Häyrinen

 

 • 2 outoa faktaa minusta: En voi mennä nukkumaan ellei joka ikinen tavara ole paikallaan, kaapinovet suljettu jne. 2.Söin pienenä koirankeksejä
 • Esikuvani: Beyoncé
 • Unelma-ammatti pienenä: Halusin aina olla delfiinikouluttaja!
 • Lemppariherkku: Jätski ja valkkari
 • Lemppariquote: ’Do what makes you sparkle’
 • Miksi minusta seuraava Miss Helsinki: Uskon että voin olla yhtä hyvä esikuva muille, kuin aikaisemmat Miss Helsingit ovat olleet mulle. Haluan kannustaa kaikenikäisiä uskaltamaan olla vapaasti oma itsensä, uskaltamaan tehdä just sitä omaa juttuansa huolimatta muiden mielipiteistä.

 

8. Saana Lehtonen

 

 • 2 outoa faktaa minusta:  Mun mielestä ihan parhaimpii tuoksuja on koirantassut ja märkä koira. Voisin haistella niitä aina. Kun mä nukun yksin niin mun jalat pitää olla aina kunnolla peiton alla ja ei koskaan selkää ovelle päin. (Nään jos joku hirviö tulee ja sängynalta ei kukaan tartu mun jalkoihin)
 • Esikuvani: Ihailen mun äidin elämänasennetta ja miten se on aina niin vahva vaikka kuinka elämä koettelis. 
 • Unelma-ammatti pienenä: Poliisi, kunnes tajusin että pelkään kaikkea. :D 
 • Lemppariherkku: Rakastan kaikkea hyvää, etenkin kaikkea suklaata mut juustokakut on lemppareita.
 • Lemppariquote: Näitäki on monta mut on tärkeetä uskoo itseensä. ’Always believe in yourself, because if you dont, then who will sweetie?'
 • Miksi minusta seuraava Miss Helsinki:  Koen että olisin hyvä edustamaan Miss Helsinkiä, koska mulla on arvot kohdillaan ja oon tosi maanläheinen tyyppi. Arvostan pieniä asioita ja mulla on jalat maassa. Myös haluun viedä omaa elämänasennetta eteenpäin ja auttaa ja motivoida myös muita löytämään oma juttunsa. Oon myös nöyrä ja kova tekemään töitä tavoitteiden eteen ja mua on helppo lähestyä. Oon myös tosi suvaitsevainen ja tuun hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

9. Salla Nyholm

 

 • 2 outoa faktaa minusta:  Minulla on refluksisairaus ja sen takia satunnainen hikka joka kuulostaa joskus mikropossulta ja joskus pikkulinnulta. Jos kuulet mikropossun tai pikkulinnun niin voi olla että oon mestoilla. Rakastan luomu ceylonkanelia ja laitan sitä melkein jokaiseen ateriaan.
 • Esikuvani: Äitini. Hän on lämmin, kultainen, sisukas, rehellinen, älykäs ja niin älyttömän rakas. Äidille saa aina soittaa, vaikka keskellä yötä, aina saa halia, aina saa tulla kotiin. Häneltä olen oppinut niin uskomattoman paljon elämää rikastuttavia asioita jotka ovat minulle korvaamattomia. Hän seisoo tukena ja turvana vaikka mikä olisi. En löydä tarpeeksi hyvin kuvaavia sanoja. Mutta äiti tietää.
 • Unelma-ammattini pienenä: Lääkäri ja eläintenhoitaja.
 • Lemppariherkku: Goodion raakasuklaa.
  • Lemppariquote: Niitä on niin monta ja kirjoitan mietelauseita itsekin. Onpa vaikeaa valita Tässä kuitenkin yksi monesta suosikista: One evening an old Cherokee told his grandson
   about a battle that goes on inside people.
   He said, "My son, the battle is between
   two "wolves" inside us all.
   One is Evil.
   It is anger, envy, jealousy, sorrow, regret, greed,
   arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies,
   false pride, superiority, and ego.
   The other is Good.
   It is joy, peace, love, hope, serenity, humility, kindness, benevolence, empathy, generosity, truth, compassion and faith."
   The grandson thought about it for a minute
   and then asked his grandfather:
   "Which wolf wins?"
   The old Cherokee simply replied,
   "The one you feed."
   -A Native American Metaphor
   • Miksi minusta seuraava Miss Helsinki: Olen pienestä asti haaveillut osallistuvani missikilpailuun. Tuli sellainen "now or never" hetki viime vuoden loppupuolella ja päätin että nyt tehdään unelmista totta. Olen elämäniloinen, rauhallinen, luova, lämminhenkinen ja ihmisläheinen. Olen helposti lähestyttävä ja ystävällinen. Tulen toimeen kaikenikäisten kanssa ja koen olevani hyvä esikuva nuorille. Olen hyvin muuntautumiskykyinen ja olen aivan omassa elementissäni kameran edessä.

 

10. Venla Nikulainen

 

 • 2 outoa faktaa minusta: 1. Kun laitan herätyksen kännykkääni, en ikinä laita herätystä 5, 10, 15, 20, 25 jne. Sen on oltava esim. 7:24, 7:41, 7:57... Laitan aina myös vähintään 2 herätystä, ja niiden välillä tulee olla vähintään 2 minuuttia. 2. Söin aina pienenä jälkiruoan ennen pääruokaa. Jos totta puhutaan, niin olen saattanut tehdä niin myös viimeisen vuoden sisällä 
 • Esikuvani:  Kaikki potilaat, joita kohtaan työssäni hoitoalalla. Niin nuoret, kuin vanhemmatkin ihmiset. Ilman potilaita en työtäni pystyisi tekemään. Ikääntyneiden elämänkokemus, positiivisuus, ja rehellisyys on ihailtavaa. Myös ihmisten halu selättää sairaudet on ihanaa seurattavaa. Määrätietoiset ihmiset ovat aina suurimpia esikuviani! 
 • Unelma-ammatti pienenä: Lennonjohtaja ja matkaopas
 • Lemppariherkku: Olen niin kova sokerihiiri, että kaikki makea menee kyllä alas! Ehkä suurin herkku kuitenkin on maitoSUKLAA! Isolla S:llä
 • Lemppariquote: "Happy are those who take life day by day, complain very little and are thankful for the little things in life"
 • Miksi sinusta seuraava Miss Helsinki:  Haluan rikkoa ihmisten ennakkoluuloja ja osoittaa että kauneus ei ole pelkkää ihmisen ulkoista olemusta, vaan kaikkein tärkein on sisäinen kauneus. Haluan myös näyttää, että yli 10 vuoden ajan koulukiusatuksi tulleena elämässään voi saavuttaa monia unelmia, kun on valmis tekemään lujasti töitä niiden eteen. Muutoin olen huumorilla höystetty, helposti lähestyttävä ja aktiivinen luonne. Ja koen, että näitä ominaisuuksia vaaditaan hyvältä Miss Helsingiltä.

 

Finalisteista voi äänestää omaa suosikkiaan tästä ja antaa hänelle mahdollisuus saada 5 pistettä finaaliin! 

Meidät löydät instagramista nimellä @misshelsinkiofficial ja sieltä löytyy kaikkien tyttöjen omat IGt. 

 

NONIIN! JOKO ON SUOSIKKEJA?! =) Ei muuta kun kommenttikenttä laulamaan. <3