RK-Promotions

Kroppa tukossa, treenikielto ja 10k tulot.

rosanna kulju29 Comments
Haluuuuun treenaan! Nämä treenivaatteet  www.bumfit.fi

Haluuuuun treenaan! Nämä treenivaatteet www.bumfit.fi

Kroppa tukossa ja aivan sekaisin. Ai että, oon tällä hetkellä aika rikki tästä kaikesta. Kaksi viikkoa sitten aloin syömään Roaccutan akne-lääkitystä ja viime viikolla yksi hammas alkoi vaivaamaan. Kävin hammaslääkärillä ja selvisi että mulla on ien vetäytymä. Se on kyllä aivan syvältä, kun se johtuu siitä että olen harjannut liian kovaa. Tämä kipu on aivan tajuton välillä. Joudun syömään tähän lääkkeitä että pystyn nukkumaan ja syömään. En ole kertonut tätä ennen täällä blogissa, mutta en ole koskaan kokeillut huumeita. Miten se liittyy mihinkään? No siten, että en ole koskaan syönyt lääkkeitä huvikseen joten meen aivan sekaisin vahvoista särkylääkkeistä. Yksi panacod särkyyn ja alkaa aivan huippaan, puhumattakaan siitä miten sekaisin koko kroppa menee. 

En oo pystynyt vlopun jälkeen treenaamaan, jopa reipas kävely portaat ylös sattuu niin paljon että joutuu oikein pysähtymään. No. Ehkä nyt riittää tätä valitusta. On vaan raskasta kun ei ole tottunut tämmöseen tukkoisuuteen ja päiviin ilman treenejä. Tuntuu myös siltä että oisin lihonnut joku sata kiloo tässä samassa syssyssä. :D

Koko viikonlopun olin töissä Showroomissa ja oli kyllä melkoisen railakas Halloween-viikonloppu. Sunnuntaina olin jo 11.00 noutamassa ulkomaalaisia vieraita kentältä neljän päivän vierailua varten. Eilen vedettiin viimeisiä ja iltapäivällä onkin jo vieraiden aika lähteä kotimatkalle. Olen siis ollut heidän hostessina nämä päivät, vienyt paikasta A paikkaan B ja käyttänyt ravintoloissa jne. Leivoin myös heille suomalaisia herkkuja eli tähtitorttuja :D Todella antoisat neljä päivää ja muutenkin rakastan (!) tämän tyyppisiä työpäiviä. On parasta tehdä duunia jota rakastaa.

Mites nämä nyt tapetilla olleet verotiedot. Kuolen nauruun jengin kommentteihin :D EDIT: Esim facebook seinä täynnä ilmoituksia jossa ihmetellään muiden ihmisten tuloja, esim julkisuuden henkilöiden. 

Mutta pakko itsekin ihmetellä; miten helvetissä joku elää esim 10k tuloilla? Helsingissä? No way in hell. Tienasin 2015 vähän alta 34 000. Vuonna 2014 37 000e. 2016 tulee olemaan huomattavasti kovempi kun mennyt vuosi. En asu linnassa, shoppailen harvoin, syön ulkona ehkä kerran viikossa ja en ole muutenkaan 'tuhlaaja'. Pointtini on siis se että mä oon elänyt ihan normaalisti noilla tuloilla, miten on mahdollista että joku oikeasti elää 10k tuloilla? Pelkkään vuokraan menee kk yli 1000e. :D 

 

Ehkä näillä ihmisillä on elättäjät, joko mies tai äiti. Oon aina halunnut itse tienata rahani ja itse rakentaa elämääni. Mulla ei oo yhtään maksuhäiriöitä ja tiedän aina miten mun taloudelle kuuluu. EI ole siistiä tienata 10k vuodessa, elää jonkun muun rahoilla ja kantaa luksuslaukkuja. Jokainen tyylillään.. 

 

EDIT: Tällä tekstillä EI ole tarkoitus ilkeillä niille jotka tienaa vähemmän esim sen takia että opiskelee tms. Opiskelijat on täysin erikseen. Tällä tekstillä lähinnä ihmettelen monen missin tienestejä. Miten on varaa asua Helsingin keskustassa, kantaa luksuslaukkuja ja käydä joka viikonloppu ulkona jos tienaa 10k? TÄSSÄ on tämän postauksen ydin. 

Tämä kuva on niin erikoinen. Kuvaajana toimi Elise Kulmala <3

Tämä kuva on niin erikoinen. Kuvaajana toimi Elise Kulmala <3

Oikein ihanaa ja antoisaa torstaita kaikille! Tänään lepään, että jaksan painaa koko viikonlopun messuilla ja Showroomissa. 

 

Tällainen taivas oli Suomenlinnan edustalla sunnuntaina.&nbsp;

Tällainen taivas oli Suomenlinnan edustalla sunnuntaina.