RK-Promotions

Uusi layout

rosanna kuljuComment

Nyt on aivan uusi layout täällä mun kotisivuilla! Oon niin onnellinen, tästä tuli vielä paljon parempi mitä olin kuvitellut. Kaunis kiitos Aapo Mattsson tästä, oon niin tyytyväinen ja sivu on minun näköinen. Kuvat on Elise Kulmalan ottamia ja sopii niin hyvin tänne. Jos sinä tarvitset apua kotisivujesi kanssa ota yhteyttä Aapoon; aapo@hernesaarenranta.fi / 040 8424747

Istuskelen sohvalla ja mietin kuinka ihana koti meillä on Tofen kanssa. Mun sydäntä särkee kun joudutaan muuttamaan täältä pois neljäksi kuukaudeksi sen tyhmän putkiremontin takia. Tietysti pitää ajatella niin, että ihanaa kun saadaan uusi kylpyhuone, mutta se on tässä vaiheessa vaikeaa. :D Ennen joulua pitäisi pakata kaikki meidän tavarat laatikoihin ja siirtää kaikki tarpeellinen väliaikaiseen asuntoon Kamppiin. Saas nähdä miten meille käy neljä kuukautta 20 neliöisessä asunnossa.. Nyt kun on tottunut tähän 75 neliöiseen niin voi olla vaikeaa yhtäkkiä muuttaa niin pieneen asuntoon. MUTTA, asennekysymys ja minähän meinaan asennoitua siihen, että ollaan siellä se neljä kuukautta joista ollaan yksi kuukausi ulkomailla onneksi. Helmikuussa lähdetään Tofen kanssa Koh Samuille, viime vuonna oltiin kolme viikkoa Krabilla juuri ennen pääsiäistä. Se oli niin ihana reissu ja odotan innolla tulevaa matkaa. Jos meidän suhde ja Tofe kestää mua neljä kuukautta jonkun muun kamojen keskellä niin meidän suhde kyllä kestää kaiken. :D 

Kun en kuitenkaan ole ihan helpoimmasta päästä henkilöitä muutenkaan. :D Saan kyllä olla onnellinen, että mulla on noin hyvä mies. Ihana mies. Ainiin, meillä tuli viime sunnuntaina vuosi täyteen! Happy happy joy joy <3

 

Aamulla on aikainen herätys, lenkille täytyy lähteä jo 06.00 jotta ehdin Winstonin kanssa lenkille ennen töitä messuilla. Haluan aina aamuisin juoda rauhassa kahvia ja ihmetellä maailman menoa sen sijaan että joutuisin kiirehtimään. 

Nyt ois tilaisuus toivoa minkälaisia postauksia tekisin? Roaccutanista tarinaa on toivottu ainakin ja sen postauksen teen kun olen syönyt lääkettä yhden kuukauden.

 

Hyvää yötä ihanat <3