RK-Promotions

Minä ja akne.

rosanna kulju1 Comment

Päätin nyt kirjoittaa asiasta joka voi joidenkin mielestä olla jopa hieman ällöttävä. Minun ihostani nimittäin. Oon viimeiset kaksi vuotta kärsinyt ajoittain aika rajuista iho-ongelmista. Alla olevan kuvan oon postannut Instagramiin 15viikkoa sitten, suunillen niihin aikoihin kun päätin tehdä kaiken mitä voin ihoni eteen. Olen yli vuoden elänyt maidotonta elämää, lukuunottamatta maidon jonka laitan kahviin. Olen kokeilut kaikkia mahdollisia sarjoja epäpuhtaalle iholle mitä markkinoilta löytyy. Olen myös elämäni elänyt ilman ns keinotekoista hormoonia ehkäsynä. Näiden lisäksi olen todella paljon kokonaan ilman meikkiä, esimerkiksi treeneissä en todellakaan pidä meikkiä. Mikään näistä ei ole auttanut. 

Juttelin MedSpan omistajan Riitta Randströmin kanssa ja olin aivan itkun partaalla. Koko naamaa sattui ja pystyi just ja just hymyilemään ilman että tuli itku paiseiden takia. Hävetti mennä kuvauksiin meikattavaksi semmosella iholla joka on turvonnut ja auki ja valuu. Hävetti meikata koska kaikki näkyi läpi vaikka kuinka yritin. Salilla ja lenkillä vetelin ilman mitään meikkiä ja tunsin kuinka välillä ihmiset tuijottivat. Riitta kuitenkin lupasi auttaa ja tehdä kaiken minkä voi. 

Tässäkin kuvassa filttereitä miljoona eikä tästä kuvasta edes huomaa niitä paiseita jotka on ihon alla..

Tässäkin kuvassa filttereitä miljoona eikä tästä kuvasta edes huomaa niitä paiseita jotka on ihon alla..

Nyt Riitta on hoitanut minun ihoa korkeataajudella. Korkeataajuushoitoa suositellaan erityisesti tulehtuneelle ja rasvoittuvalle iholle. Hoito rauhoittaa ärtynyttä ihoa, desinfioi tehokkaasti otsonin avulla tulehduksia myös ihon pintaa syvemmältä ja helpottaa aineiden imeytymistä. Sillä on myös vanhenevaan ihoon ihon toimintoja kuten soluja aktivoiva vaikutus. 

Tätä ja esimerkiksi happokuorintoja ollaan tehty jonka lisäksi Riitta on 'lisännyt' ihooni vitamiineja. Minulle tulee aika paljon kysymyksiä mitä teen iholle ja miten hoidan sitä. Suosittelen aina kaikille ottaa yhteyttä ammattilaiseen ihan ensimmäiseksi, ei ne naapurin neuvomat kotikonstit pitkälle riitä jos iho on oikeasti huonossa kunnossa. Itse luotan Riittaan ja hänen ammattitaitoon ja haluun auttaa! Onhan tässä saatu todella hyviä tuloksia aikaan. Tällä hetkellä kasvoissani ei ole yhdenyhtä näppyä. En voisi olla onnellisempi.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Stressi, hiilarit ja sokerit ovat myrkkyä iholle. Juo paljon vettä, anna ammattilaisten auttaa ja anna ihon hengittää. <3 Suosittelen lämpimästi Medspata ja Riittaa, ystävällistä ja sydämellistä palvelua. <3 

Tämä kuva otettu joku kahdeksan viikkoa sitten..&nbsp;

Tämä kuva otettu joku kahdeksan viikkoa sitten.. 

Tämä kuva otettu kaksi viikkoa sitten.

Tämä kuva otettu kaksi viikkoa sitten.

RIITTA RANDSTRÖM | MED SPA BODY & MIND CENTER

www.kauneuskeskusmedspa.fi

Abrahaminkatu 6

00180 Helsinki

040 560 4521

Ajanvaraus ti-pe klo 10-17

 

Love,

Rosanna