RK-Promotions

Kotirouva

rosanna kuljuComment

Iltaa. Tässä istuskelen sohvalla ja mietin kuinka onnellinen olen. Kuinka kaikki asiat menee juuri niin kuin pitää ja vaikka ei menisikään niin se ei kaada maailmaani. Arkipäivät vietän kun mikäkin kotirouva, vaikka sitä  en kylläkään ole. :D Tässä esimerkki tyypillisestä päivästä:

08.00 Heräilen ja syön aamiaista, laitan myös Tofelle vaikka se nukkuu vielä. 

09.00 Lähden Winstonin kanssa lenkille kaivariin, haen kahvin Carusellista ja fiilistelen hyvää musaa.

10.00 Treeneihin

12.00 Lounasta ja asioiden hoitamista

15.00 Hypoxi/ kynsihuolto/ ripset/ sokerointi 

17.00 Toiset treenit tai ruoanlaittoa himassa

19.00 Willen kanssa lenkille 

21.00 Tofe lähtee töihin useimmiten ja jään katsoon töllöä tai meen nukkumaan. :D

OMPAS JÄNNÄÄ :D Viikonloppuisin teen töitä yöt ja keikkaa. Esimerkiksi tulevana viikonloppuna olen lauantaina 9-18,30 ja sunnuntaina 10-18 Selättimen pisteellä messuilla jonka jälkeen olen yöt töissä 21-04.30. Että kyllä mä teen töitä myös! Mulla ei tulisi pieneen mieleenkään KOSKAAN ottaa lainaa elämiseen. Eläminen ei ole semmonen asia mihin otetaan lainaa tai pikavippiä. Lainaa otetaan kun ostetaan asunto/ tontti/ auto jne, ei kun lähdetään reissuun tai ostellaan merkkivaatteita. Sehän on vaan sairasta. Mulle on opetettu pienenä ettei ostella jos ei ole rahaa, ei koskaan lainata rahaa ja töitä tehdään asioiden eteen. 

Kotirouva kuittaa tälle illalle, huomenna kutsuu Tampere ja duunit. Ollaan Tofen kanssa molemmat 'kiireisiä' päivisin ja yritetään silti nähdä mahdollisimman paljon -syödään lounas/dinneri kimpassa ja halailen kun se on päikkäreillä. Herätän sen aina liian ajoissa vaikka ei ole tarkoitus haha. Sä vaan teet mut niin onnelliseksi. <3 

Rakkaat &lt;3

Rakkaat <3


/R