RK-Promotions

Dr Hauschka

rosanna kuljuComment

Ompas hassua, en tiedä mihin tämä postaus on hävinnyt! Kirjoitin siis jo tammikuun lopussa postauksen Dr Hauschkan tuotteista, en tiedä mitä sille on tapahtunut. 

Päädyin tammikuussa ostamaan kolme tuotetta kyseiseltä merkitä. Olin aluksi jotenkin todella skeptinen, olin kuitenkin kokeilut jo kaikki mahdolliset merkit. Kaupassa katselin pakkauksia ja mulle tuli heti jotenkin todella hippi olo. Aika rumia pakkauksia ja tuoksuu hassulle. Päätin kuitenkin kokeilla ja valitsin kolme tuotetta joilla pääsen alkuun. 

Nämä tuotteet oli puhdistusvoide, suihkutettava kasvovesi ja kasvovoide. 

kuva lainattu netistä. 

kuva lainattu netistä. 

Puhdistusvoide on ruskeaa ja tuoksuu jollekin hassullle öljylle. Sillä puhdistetaan kasvot aamuin illoin ja sen jälkeen lisään suihkutettavan kasvoveden. Kasvovesi on ihanan kevyt ja helppo käyttää jonka lisäksi tuoksuu hyvälle verrattuna edelliseen. Meikin alle laitan rose voiteen, yöksi en mitään. Ja ei ole kyllä yhdenyhtä näppyä tällä hetkellä! Ihan sairasta!

Iho tuntuu pehmeältä ja meikit ei kuivu naamaan. Naama ei kuitenkaan kiillä vaikka rosevoide on todella paksua ja rasvaista. Nämä tuotteet maksoi kaikenkaikkiaan jonkun muistaakseni 70e kun ostin ne stokkalta. 

Vannon näiden tuotteiden nimeen! Huomenna käyn nappaamassa itselleni myös kirkastavan naamion samalta merkiltä. Reissun jälkeen ajattelin myös kokeilla Dr Hauschkan omia kasvohoitoja jotka tehdään täysin eri menetelmin kuin 'perinteinen' kasvohoito. Mielestäni ne kuulostaa tosi jännittäviltä ja haluan ehdottomasti kokeilla! Lisää voit lukea esimerkiksi täältä: http://ihohoitolalupaus.fi/hoidot/kasvohoidot/ 

Näissä kahdessa kuvassa näkee edes vähän finnejäni. Tulehtuneita ja kipeitä.

Näissä kahdessa kuvassa näkee edes vähän finnejäni. Tulehtuneita ja kipeitä.

tämä kuva otettu nyt. arpia kyllä on mutta ei ole tulehtuneita finnejä jotka sattuu. 

tämä kuva otettu nyt. arpia kyllä on mutta ei ole tulehtuneita finnejä jotka sattuu. 

En ole saanut tuotteita mitään kautta ja kirjoitin tämän sen takia että tämä tuote ihan oikeasti toimii ja pelasti mun ihon ja mut epätoivosta. Suosittelen lämpimästi kaikille. 

/R