RK-Promotions

Elämän pieniä iloja

rosanna kuljuComment

Elämän pienet ilot. Joka ilta kun laitan nukkumaan mietin ainakin yhden asian josta olla onnellinen, yhden asian jonka olen oppinut päivän aikana ja yhden asian minkä oisin voinut tehdä toisin.  Eilen olin jotenkin aivan innoissani siitä että ostettiin sisustustikkaat kylpyhuoneeseen. Kun käveltiin liikkeestä ulos pompin eteenpäin kun pieni lapsi. Niin pieni asia kun uusi teline pyyhkeille? :D Semmosta.. 

Aamuisin nautin aikaisin heräämisestä ja kahvin juomisesta ihan rauhassa ennen päivän kaikkia asioita. Tänään oon nukkunut tosi pitkään, heräsin vasta 10.00. Johtuu varmasti siitä, että valvoin eilen 23.30 saakka.. Pian lähdetään koiran kanssa lenkkeilemään ja sitten onkin palavereita ja kuntosalia ohjelmassa. 

Paljon kivoja asioita on tapahtumassa. Parit kuvaukset on sovittu ja tässä yritän tavoitella parempaa kuntoa joulun jälkeen että kehtaa mennä alusvaatekuviin.. Huhu :D Itseasiassa hyvin saanut jo semmosta ylimääräistä ns höttöä pois ja kivasti luistaa treenit joten all good! Ollaan myös Tofen kanssa lähdössä ulkomaille maaliskuussa niinkuin taisin jo mainita aiemmassa postauksessa. Kesää odottelen kovasti, silloin on aivan täysin uudet duunikuviot joita kukaan ei kyllä arvaisi :D 

Viikonloppuna teen postauksen ihonhoidosta ja yhteistyöstäni MedSpan kanssa. 

Nyt kisskiss, toppahousut jalkaan ja lenkille mars! 

Hyvää syntymäpäivää maailman rakkaimmalle pikkusiskolle, toivottavasti kaikki on hyvin ja nautit synttärikakusta ja lahjoista. Ajattelen sinua joka päivä! <3 

Hyvää syntymäpäivää maailman rakkaimmalle pikkusiskolle, toivottavasti kaikki on hyvin ja nautit synttärikakusta ja lahjoista. Ajattelen sinua joka päivä! <3