RK-Promotions

Mitt livs viktigaste uppgift.

rosanna kulju1 Comment

Det här måste jag nästan skriva på svenska. Mår dåligt när jag fattade att det är hennes födelsedag idag. Kommer ihåg hennes födelsedagar, hennes prinsessklänningar och hennes lilla skratt. Jag hoppas verkligen allt är bra med henne och hon får mycket kärlek varenda dag. 

Mitt livs viktigaste uppgift (tills jag blir mamma antar jag) är att vara storasyster. Äldst av sex barn är inte alltid en lätt match men det är fan så värt det. Hade en riktigt bra feeling i morse när jag vaknade och nu sitter jag och tittar på bilder och gråter. Det är så sjukt orättvist allt som hände med henne, hoppas bara att hon har det bra och vet  att vi älskar henne allihopa. Jag tror starkt på att hon en dag kommer att ta kontakt med oss. 

Önskar dig världens bästa födelsedag lilla vännen, älskar dig! <3