RK-Promotions

Tehopäivä!

rosanna kuljuComment

Tänään oon ehtinyt tehdä kaikenlaista. Olen aamulla käynyt koiran kanssa lenkillä, temppuilemassa tyttöjen kanssa, ihon hoidossa MedSpassa, koulutuksessa ensi viikon promoa varten, lenkillä koiran kanssa uudestaan ja Memphiksen 7v synttäreillä. HUHU! Nyt oon ihan loppu ja valmis nukkumaan.. 

Kyllä sain tänään taas todeta että oon niin onnellinen että juuri Tofe on se mies joka on mun rinnalla. Osaa toimia tilanteessa kun tilanteessa ja sopii mulle täydellisesti. All the love. <3

Nyt laitan nukkumaan sillä huomenna ihan superpitkä päivä ja hulluna tekemistä. Ihanaa torstaita kaikille <3

PS: www.monnatreenaa.fitfashion.fi voitte käydä katsomassa hulvattomia videoita tämän aamuisista treeneistä :D On aivan mahtavaa treenata noin energisten naisten kanssa! Nautin! 

 

Tässä muutama kuva, hiljaa hyvä tulee :D