RK-Promotions

Ajatuksia

rosanna kuljuComment

Positiivinen energia tuo mukanaan lisää positiivistä energiaa. Rakkaus tuo mukanaan lisää rakkautta. Arvostus tuo arvostusta, well you get the point. 

Haluaisin elää elämääni onnellisena. Haluan arvostaa ihmisiä ympärilläni ja tulla arvostetuksi takaisin. Haluan kaikille mun läheisille ja tuntemattomille hyvää. Ei ole minulta pois jos yritän auttaa uralla/ piristää/ ilahduttaa jotain toista ihmistä, oli hän sitten tuttu tai tuntematon. Jokaisella päivällä on joku merkitys, se vie sua johonkin suuntaan. Ehkä kuulostaa filosofiselta ja oudolta, mutta oikeasti mietin tällaisia asioita joka päivä. Kun herään mietin miten voin tänään olla parempi/ ystävällisempi ihminen muille ja parempi Minä itselleni. Kuitenkin täytyy tietää rajat kaikelle.

Minun mielestä elämässä pitää valita positiiviset tai negatiiviset energiat. Täytyy olla terveellä tavalla itsekäs ja ymmärtää mitkä asiat/ihmiset eivät tee hyvää. Ihmiset jotka ainoastaan syö sinulta energiaa, haluaa sinulta kaiken mutta ei anna mitään on kaikista raskaimpia. Sellaiset 'ystävyys'-suhteet kannattaa sanoa ronskisti irti. Arvostus on kaikki kaikessa.

 

Semmosia ajatuksia tällä kertaa. Itse haluan ainakin paljon rakkautta joka tuo mukanaan enemmän rakkautta. 

 

'Vår lycka och glädje beror på oss själva' 

<3